Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Snelheid delen en limitten

Anoniem
sdk
6 antwoorden
 • Ik wil misschien samen met de buren een snellere adsl verbinding kopen en dan splitsen. Een vereiste daarvoor lijkt mij wel dat ik dan er een limiter op kan zetten zodat het niet zo is dat de ene alles opmaakt en de ander vervolgens niets kan. (net als ik nu boven aan het downloaden ben internet beneden niet vooruit te branden is).

  Ik heb een Draytek Vigor Router maar heb niet het idee dat deze een limit op de snelheid kan zetten. Is er een mogelijkheid (instelling of klein+goedkoop appraatje) dat dit kan regelen???
 • Je zou een pc kunnen installeren als router en hierop Netlimiter draaien.
 • Ik raad je aan [u:f971a52837]als[/u:f971a52837] je een snellere ADSL verbinding wil delen met je buren voor een paar euro meer aan abo te nemen [u:f971a52837]zonder[/u:f971a52837] datalimiet. (aangezien je het abo dan toch met z'n 2'en deelt maakt die paar euro dan ook niet uit).
 • [quote:a3cd3b4593="jayday"]Ik raad je aan [u:a3cd3b4593]als[/u:a3cd3b4593] je een snellere ADSL verbinding wil delen met je buren voor een paar euro meer aan abo te nemen [u:a3cd3b4593]zonder[/u:a3cd3b4593] datalimiet. (aangezien je het abo dan toch met z'n 2'en deelt maakt die paar euro dan ook niet uit).[/quote:a3cd3b4593]

  ja neem gewoon een weer BBNED abbo (nieuwsserver ownz :D ). Maar netlimiter??? Zal ff op dat woord googlen.
 • www.netlimiter.com

  Zou zo'n programma ook gewoon op een client pc zijn te runnen? Heb namelijk niet echt een pc over. Heb 2 pc's die gebruikt worden en 1 gammele p90 zonder netwerk kaart. Zou internet niet via de router door te sturen zijn naar mijn 2e pc en dan weer terug naar de router. Of is dat te vaag (en te lang ivm met ping).

  Bestaan er anders goedkope routers met een limiter erin, dat ik die als het ware achter mijn adslroutermodem zet?
 • Dat programma klopt niet :-? check deze screen:

  [img:8cc388e203]http://www.jochem.elixant.com/dcc/netlimiter.jpg[/img:8cc388e203]

  Als ik nbpro.exe limit op 60 dan meet mijn DU meter nog steeds 110 en af en toe stopt het verzenden dan helemaal :-? . Ook verbruikt de proxy heel wat :-? Volgens mij is dat van norton firewall ofzo. Ik heb er iig niet om gevraagt. Op deze manier verbruik ik volgens mij denkbeeldig meer data in DU meter dan ik werkelijk gebruik. Hoe zit dit???
  (met de limit erop ontstaat steeds pieken, dan ff geen verzending en dan weer gewoon vol open).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord