Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

outlook express

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Sinds enkele dagen heb ik een probleem met Oulook Express 6.

  Het is het volgende probleem.

  Als ik de computer opstart en mijn e-mail wilde bekijken waren er geen berichten voor mij. Dit was een aantal dagen achter elkaar. Aangezien mij het sterk leek dat er helemaal geen berichten waren binnengekomen heb ik eens naar de de instellingen van mijn e-mail account gekeken.

  Dus gekeken via Extra-Accounts-Email-Eigenschappen.

  Onder het tabblad Server stond opeens bij inkomende email (pop3) het volgende : 127.0.0.1 terwijl er voorheen altijd pop.hetnet.nl stond.

  Als ik dus 127.0.0.1 wijzig in pop.hetnet.nl kan ik mijn e-mail weer ophalen. Echter als ik mijn computer afsluit en weer opstart dan staat er weer 127.0.0.1 en moet ik het weer handmatig wijzigen.

  Heeft iemand ooit last hgehad van dit probleem en hoe kan ik dit oplossen.

  Alvast bedankt.
 • Heb dit ooit een keer bij een kennis van me opgelost. Precies hetzelfde verschijnsel. Bleek een instelling in de firewall m.b.t. e-mail.

  Jan de Boer
 • Maar weet je ook nog hoe je dit toen opgelost hebt?

  Groeten
 • Nee, helaas niet. Staat me iets van bij dat het een firewall van Norton was. En zelf heb ik deze niet. Het was in ieder geval een duidelijk herkenbaar instelregeltje m.b.t. e-mail, en het had als ik me goed herinner iets te maken met een omleiding van de e-mail naar een local host. Hoe dan ook, ik weet het niet meer, en ook niet wat de zin daarvan was. En die kennis heeft inmiddels al lang een ander systeem. Misschien herkent iemand anders het verschijnsel?

  Jan de Boer
 • Volgens mij heeft het ook met een omleiding te maken. Maar door MCAfee spamkiller. Maar in ieder geval bedankt. Misschien krijg ik nog andere reacties.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.