Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

geen toegang tot ftp-server provider

Anoniem
None
2 antwoorden
  • Al een tijdje heb ik Chello Classic. Daarvoor had ik een inbelverbinding via StudentenNet (via conceptsict). Op hun ftp-server (home.conceptsfa.nl) had ik een website geupload. Werkte allemaal prima (ook via mn chello verbinding), totdat ik van de ene op de andere dag niet meer kon inloggen. Wat ik ook probeerde, iedere keer verbrak de server de verbinding voordat ie ook maar redelijk tot stand was gekomen. Omdat ik nog wel ergens anders webruimte had heb ik de site toen maar verplaatst.
    Maar ik wilde toch graag weten waarom ik geen verbinding meer kon krijgen, en dus heb ik vandaag maar ff contact opgenomen met de helpdesk. En wat blijkt: je kunt alleen verbinding maken met de ftpserver wanneer je via Concepts/StudentenNet verbinding hebt met het internet!
    Ok, dat je je mailserver afschermt kan ik nog begrijpen, maar dit vind ik onzin! Alsof je met Telfort niet naar T-Mobile klanten mag bellen :-?
    Wat vinden jullie hiervan? Is hier ook wat aan te doen?
  • Telefoontikken leveren geld op. Dus is het voor hun niet meer dan logisch dit te dwingen. Is vrij normaal bij inbelabonnementen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.