Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Webcam gebruiken

Anoniem
papaya
4 antwoorden
 • ik heb mij zojuist een webcam van Philips "USB WEB CAMERA" voor PCVC820K version 1.02 gekocht en die geinstalleerd. Installatie correct verlopen, maar als ik nu met een persoon met webcam wil chatten, zie ik de persoon rechts bovenaan en bij mij een zwart scherm, maar geen beeld, ook niet aan de andere kant. Wat is er fout en hoe is dit op te lossen. Graag een positief antwoord.
  Ik chat met MSN Messenger

  Alles gedaan, maar lukt niet. zie http://users.pandora.be/eric.ottevaere1/webcam.gif
  Ik ben eerst ermee terug naar de winkel geweest, en direct een nieuwe gekregen. Daar uitgeprobeerd en het lukte, de oude lukte ook. daar geprobeerd op een laptop met windows XP, ik heb windows SE nederlands, dus moet ik de CD-ROM gebruiken. en bij mij lukt het niet.

  http://users.pandora.be/eric.ottevaere1/aaa.gif
  http://users.pandora.be/eric.ottevaere1/aaa1.gif en
  http://users.pandora.be/eric.ottevaere1/aab.gif
 • Je moet MSN (messenger) configureren voor webcam gebruik.

  Dit doe je door in je MSN hoofdscherm (je lijst met mensen) bovenin op Extra > Wizzard beeld en geluid afstemmen te klikken. Je kunt ook kijken of je wel iets ziet door in hetzelfde menu voor Instellingen voor de webcam te drukken.

  Ohja, je onderschrift is te groot… Mag maar 2 regels. :wink:
 • Ik heb een probleempje. Als ik chat met iemand via de nieuwste MSN messenger 6.2 kan ik die wel zien met de webcam, maar als wij willen praten via audio, lukt het niet. nochtans als ik thuis mijn microfoon test en de luidsprekers is alles correct. Mijn vriend gebruikt windows XP en ik gebruik windows 98 tweede editie nederlands. Wat zou de reden kunnen zijn. Wie kan mij a.u.b. helpen. Wij horen elkaar niet en kunnen niet met elkaar spreken
 • Dat ligt ws aan je bandbreedte van Inet.
  Had tzelfde toen ik van breedband terug ging naar een lagere up/downloadsnelheid

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.