Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

SoHosted.com: pakket 2

Anoniem
oeroe
2 antwoorden
 • Goed, daar gaan we dan…

  Ik sta op het punt om van hoster over te stappen naar SoHosted, en dan wel pakket 2. Er zijn echter een aantal dingen die ik mij afvraag, namelijk:
  - Mijn vorige host was Linux en Apache, nu krijg ik (volgens mij) een Windows IIS host, wat zijn hier de voor- en nadelen van? (Is er iemand die kan bevestigen dat j bij pakket 2 idd Windows IIS hebt?)
  - Is het zo dat deze hoster ook [code:1:a31b6f25fe]Mod_Rewrite[/code:1:a31b6f25fe] ondersteund?
  - Is het zo dat deze hoster ook Image Manipulation ondersteund, zoals GD 1, GD 2, NetPBM, ImageMagick?
  - Je krijgt 'Eigen DNS Beheer', wat moet ik hiermee?
  - Ik zal hoofdzakelijk gebruik maken van PHP, MySQL-databases (tesamen als CMS), Mod_Rewrite (voor herschrijven van url's), en Image Manipulation (webbased aanpassen van foto's en afbeeldingen) gebruiken.

  Doe ik er goed aan om deze host te nemen? heeft iemand een beter alternatief, voor ongeveer dezelfde prijsklasse?


  Ik hoop dat ik, op deze manier een beetje een beeld kan schetsen of deze host iets voor mij is en het overwegen wel/niet waard is..


  Alvast bedankt voor uw reactie.. :D
 • [quote:cc2cee8777="Stefan Nagtegaal"]Ik hoop dat ik, op deze manier een beetje een beeld kan schetsen of deze host iets voor mij is en het overwegen wel/niet waard is..[/quote:cc2cee8777]
  Advies: mail deze webhoster eens met deze vragen. Een goede, degelijke webhoster zal je een duidelijk antwoord geven op deze vragen. Dat geeft ook blijk van de manier waarop men ondersteuning verleent aan haar klanten. Op deze manier test je ze een beetje uit.

  Mod_rewrite is overigens een apache module, en daarmee werkt dat niet onder IIS. Er bestaan overigens wel vergelijkbare modules voor IIS, maar ook dat lijkt me een leuke vraag voor Sohosted ;)

  //edit: deze dus http://www.qwerksoft.com/products/iisrewrite/

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.