Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

mailbox vol bij chello?

Anoniem
Martijn Hogendorf
7 antwoorden
 • een (84-jarige) kennis heeft sinds kort Chello als provider. Krijgt nu geen e-mail meer omdat zijn mailbox vol is. Ik adviseerde hem eens te kijken in "webmail" van www.chello.nl en dan ergens iets aan- of af te vinken, maar gebruikersnaam en wachtwoord worden bij aanmelden niet herkend. Op zijn e-mail reageert de firma niet(hij kan ze trouwens niet meer ontvangen…) , en hij heeft in het verleden al voor tientallen euro's voor andere zaken verbeld. Heeft iemand een suggestie?
 • Juh
  optie 'berichten op server laten staan' in OE uitzetten :)
 • Kan inderdaad zijn dat dat een rol speelt, maar dat staat alleen aangevinkt als je dat zelf bewust hebt gedaan, standaard staat het uit. De oorzaak kan ook best het niet regelmatig openen van de postbak zijn.
  Via webmail moet het wel terdege lukken. Op www.chello.nl heb je een rechtstreekse knop Webmail. Loopt dit toch mis, dan is denk ik toch de gebruikersnaam of wachtwoord verkeerd opgegeven. De gebruikersnaam is het deel vóór het @-teken, en [b:3c4645686b]niet inclusief[/b:3c4645686b] @chello.nl. Die fout heb ik sommigen nl. wel eens zien maken. Eenmaal ingelogd wijst het zich vanzelf.
 • Of probeer het is met e-mail remover. Werkt ook perfect. http://home.comcast.net/%7Eemail.remover/download/email_remover.zip
 • Iedereen alvast h.d.
  Dat laatste programma met email-remover zal wel goed zijn, leek me een beetje eng: verandert instellingen etc. bij uitpakken van de zip.
  Ik zal hem ook eens mailwasher laten proberen, gebruik ik zelf ook.
 • Wat voor instellingen verandert die dan? Als je gewoon de zip uitpakt en setup uitvoert, dan verandert die niks hoor.
 • zo'n vernstertje met een uitroepteken met de mededeling"waarschuwing: U gaat nu internetinstellingen wijzigen". Zèlf heb ik dit programma niet nodig, maar ik had wel nieuwsgierig gekeken. Overigens is het bij die chello-vriend wel gelukt via webmail z'n brievenbus te ledigen.
  Nogmaals hartelijk dank voor het meedenken.(internl.net-klant)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.