Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Bestanden missen

Anoniem
Neeeeman
9 antwoorden
 • ik heb net het spel Prince of persia:warrior within binnengehaald van de nieuwsserver van hccnet en het zijn allemaal .rar filetjes. ik dacht: zo, das mooi. hoef ik ook geen par2 filetjes binnen te halen om ze evnetueel te repareren.

  maar nu zijn er 5 bestanden die hij maar niet kan vinden op de hccnetnieuwsserver: article not found.
  maar ik mis er nu dus 5, maar zou het spel het dan wel gaan doen?
  waar zou ik die bestanden nog vandaan kunnen halen of met par2 misschien de andere files aanmaken ofzo?? (heb daar geen verstand van maar had er iets over gelezen).

  ik had ook nog een andere versie gedownload en dat waren alleen maar par2 bestanden(hoe zou ik die dan kunnen installeren?)
 • Je kan idd de par2 bestanden binnen halen en dan met het programmatje Quickpar proberen de ontbrekende bestanden te "repareren".
  Maar als er niet genoeg par2 bestanden bij staan dan zal je 1 of meerdere ontbrekende files toch moeten zien te downloaden.
  Hier kan je quickpar vandaan halen: http://www.quickpar.org.uk/
 • tja…. er zitten bijna geen par2 bestanden bij… dus ik zal toch echt op een andere manier eraan moeten komen. hoe zou ik eraan meoten komen??
 • [quote:34ab4ddb78="jellerbert"]tja…. er zitten bijna geen par2 bestanden bij… dus ik zal toch echt op een andere manier eraan moeten komen. hoe zou ik eraan meoten komen??[/quote:34ab4ddb78]
  FF een berichtje sturen naar de poster en vragen om extra par-bestanden.
 • Je kan ook een accountje overwegen bij een van de vele payservers. Kost een paar euro per maand of per blok van een aantal gigabytes, naar dan heb je wel vaak langere retentietijd en meer complete bestanden.

  Ik zelf ben zeer tevreden over Buzzardnews. Ik heb daar een blok van 50 GB aangeschaft voor iets minder dan 20 euro. Ik doe er nu al twee maanden mee en heb nog maar 6 GB verbruikt, omdat ik het meeste wel van Newszilla kan halen.
 • tja…. maar ik ga er liever niet voor betalen.
  maar weet iemand waar ik die bestanden dan wel vandaan kan halen als die op de newsserver van hccnet nietmeer staan??
 • [quote:3929f9d360="jellerbert"]tja…. maar ik ga er liever niet voor betalen.
  maar weet iemand waar ik die bestanden dan wel vandaan kan halen als die op de newsserver van hccnet nietmeer staan??[/quote:3929f9d360]

  Dat kan alleen maar via een andere nieuwsserver met een langere retentie of de poster verzoeken om nieuwe Par bestanden te posten. Anders wachten of zoeken naar een andere post van iemand die heb nog een keer post.
 • ik vind het wel een beetje vaag, die bestanden (tpop2u07.zip, tpop2u12.zip en tpop2u14.zip) staan er nog wel op (ik zie ze staan als ik ernaar zoek).
  maar waarom zegt hij daarna als ik hem wil downloaden dat hij het article niet kan vinden??

  weet iemand hier een paar adresjes van gratis nieuwsservers met downloadbare bestanden?
 • Meld je bij giganews aan voor een 3 dagen trial:
  https://secure.giganews.com/signup/
  Dan moet het wel lukken om die bestanden als ze er goed op staan binnen te halen :)

  overigens had ik je nog een pb gestuurd…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.