Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

MSN messenger kan bestanden niet openen, wel opslaan

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Ik zit met een probleem dat als ik met iemand chat op MSN en diegene mij een foto toezend, ik op het bestandje klik en de foto moet opslaan in mijn documenten bijv, maar ik kan hem niet gewoon openen.
  Hoe kan dit? Ik wil graag dat ik de foto gewoon direct kan openen in een fotoprogramma en niet eerst op moeten slaan.
  Ik weet dat een hele tijd terug dit wel kon.

  Groeten Marleen
 • Als je een foto via MSN krijgt moet je deze zowiezo eerst opslaan. Daarna kun je 'm pas openen.
 • Ik weet dat dat een jaar ofzo geleden of wel langer niet zo was, toen kon ik het gewoon openen door erop te klikken.
  Wat is de reden dat je ze eerst op moet slaan?
 • [quote:791e7e19cb="Marleen11"]Ik weet dat dat een jaar ofzo geleden of wel langer niet zo was, toen kon ik het gewoon openen door erop te klikken.[/quote:791e7e19cb]
  Misschien met 'n oudere MSN?
  [quote:791e7e19cb="Marleen11"]Wat is de reden dat je ze eerst op moet slaan?[/quote:791e7e19cb]Omdat het bestand eerst gedownload moet worden van de PC van diegene die het bestand naar jou stuurt. Wanneer je bijvoorbeeld een Word document van internet haalt kun je dat wel direct openen, het wordt dan ook opgeslagen, maar in 'n tijdelijke map.
 • Ja dat kon wel met 6.2.
  Nu heb ik 7.0 Beta, wel vervelend want ik wil ze niet op mijn pc hebben staan, ja ik kan ze nadat ik ze geopend heb wel weer eraf gooien maar vind dat gewoon openen handiger. Wie weet vinden de MSN makers er wel wat op in de nieuwe versie…
 • [quote:c5345daedf="Marleen11"]Ja dat kon wel met 6.2.
  Nu heb ik 7.0 Beta, wel vervelend want ik wil ze niet op mijn pc hebben staan, ja ik kan ze nadat ik ze geopend heb wel weer eraf gooien maar vind dat gewoon openen handiger. Wie weet vinden de MSN makers er wel wat op in de nieuwe versie…[/quote:c5345daedf]Als je ze opent zoals je aangeeft komen ze ook op je PC te staan, in een tijdelijk map.
 • o oke, ik kies dan meestal voor 'mijn documenten' maar ik kan het dus beter gewoon in die tijdelijke map wegzetten?
 • [quote:a1e025cf16="Marleen11"]o oke, ik kies dan meestal voor 'mijn documenten' maar ik kan het dus beter gewoon in die tijdelijke map wegzetten?[/quote:a1e025cf16]Als je hem wilt bewaren zet je 'm bijvoorbeeld in [i:a1e025cf16]Mijn documenten[/i:a1e025cf16]. Anders kun je 'm gewoon [i:a1e025cf16]openen[/i:a1e025cf16] zoals je zegt dat dat kan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.