Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Inlogprobleem via quicknet naar Hcc nieuwsgroepen

Anoniem
gmallee
5 antwoorden
  • Ik had adsl van Hcc. Niets geen problemen, top verbinding.
    Maar nu ben ik verhuist, en hebben we kabel van Multikabel(quicknet)

    Als ik nu wil inloggen op de hcc nieuwsgroepen, zie ik alleen nog maar hccgroepen staan(18 stuks, terwijl ik eerder duizenden groepen zag staan), geen binaire groepen meer. Iemand enig idee hoe dat kan??
  • Volgens mij moet je wel een abbonement van hcc hebben wil je op alle nieuwsgroepen komen die hcc ondersteund. Voor quicknet moet je dus bij de quicknet servers zijn die weer meer of minder groepen ondersteund.
  • Mijn ADSL-abbo bij hccnet heb ik opgezegd, door de verhuizing, maar loopt door tot 8 mei dit jaar, omdat het een jaarcontract is. Dus ik dacht, dan kan ik ook gewoon gebruik blijven maken van de nieuwsgroepen, als ik er toch voor moet betalen. Maar ik krijg dus maar een heel klein aantal groepjes te zien, en niet meer die waslijst die ik eerder had. vandaar mijn vraag hier, of iemand enig idee heeft wat het zou kunnen zijn.
  • Je bent verbonden via quicknet, waarschijnlijk heeft hcc toegang van buiten afgeknepen. Niet ongebruikelijk bij providers.
  • Is niet waarschijnlijk maar het is echt zo. HCC accepteerd geen verbinding van buitenaf. Ik heb er een inbel accountje voor nood. Maar ook via mijn Chello kom ik niret op de usenet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.