Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Knijpen snelheid

Anoniem
R-bin
11 antwoorden
 • Is het zo dat wanneer je je downloadlimiet hebt overschreden (KPN) je snelheid word afgeknepen?
  Met andere woorden, word ie als stroop?
 • Even kijken in de voorwaarden die je hebt gekregen bij aanschaf biedt de uitkomst lijkt me :)
 • Net even nagekeken, maar niets over hetgeen ik vermoed.
 • [quote:24d8fc0c89="edgo64"]Net even nagekeken, maar niets over hetgeen ik vermoed.[/quote:24d8fc0c89]Ze zullen toch wel iets beschreven hebben over overmatig datagebruik?
 • Ja, dat men voorlopig geen extra kosten in rekening brengt.
  Niets over het eventuele afknijpen van de lijn
 • [quote:2e292a008c="edgo64"]Ja, dat men voorlopig geen extra kosten in rekening brengt.
  Niets over het eventuele afknijpen van de lijn[/quote:2e292a008c]Dan lijkt het mij dat je hoogstens een waarschuwing zult krijgen.
 • Dat hopen we dan maar.
  Bedankt voor je reacties
 • ik geloof dat tot nu toe sjello de enige is die knijpt :(
 • [quote:88d3570215="FoXiERotjEknoR"]ik geloof dat tot nu toe sjello de enige is die knijpt :([/quote:88d3570215]Of in ieder geval zeggen dat ze het doen.
  Ik kreeg donderdag 10 februari mailtje:

  [i:88d3570215]Geachte chello abonnee,

  Uw modemsnelheid is met onmiddellijke ingang teruggezet.

  Om uw chello classic verbinding voor u en andere chello gebruikers optimaal te houden hanteert UPC een bovengrens voor de gebruikte data. Het gemiddelde gebruik bij chello classic is 8 GigaByte per maand. Op dit moment is u gebruik meer dan 5 keer dit gemiddelde.

  (…)[/i:88d3570215]

  Tot noch toe is er niks gebeurd. Lijkt me meer bluffen wat ze doen. Iemand al ooit meegemaakt dat ze de snelheid echt terug hebben gezet?
 • Maat van me heeft dit al vaker gehad, toen werd de snelheid een paar dagen later afgeknepen en bij ingang van volgende maand wordt dit weer normaal gezet. Echter was het een keer zo dat ze geknepen werden en een dag later niet meer.
  Overigens als je een bepaalde oudere modem heb dan kunnen ze je snelheid niet afknijpen :)
 • [quote:9bc6e2b053="R-bin"]Maat van me heeft dit al vaker gehad, toen werd de snelheid een paar dagen later afgeknepen en bij ingang van volgende maand wordt dit weer normaal gezet. [/quote:9bc6e2b053]Bij het begin van de volgende maand krijg je altijd weer de oude snelheid terug, dat staat ook in de voorwaarden.

  [quote:9bc6e2b053="R-bin"]Overigens als je een bepaalde oudere modem heb dan kunnen ze je snelheid niet afknijpen :)[/quote:9bc6e2b053]Zowat iedere chello abonnee heeft onlangs een nieuw modem gekregen. Dus in de praktijk kunnen ze bij iedereen die te ver gaat de snelheid afknijpen…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.