Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Gewijzigde Bijlage verdwenen

Anoniem
sjouwer
3 antwoorden
 • Beste mensen,

  Ik zit met een redelijk groot probleem…
  Vandaag heb ik in Outlook Express een bijlage (word document) geopend. Nadat ik er een aantal uren aan had gewerkt heb ik het opgeslagen door de knop "opslaan" te gebruiken (dus NIET "opslaan als").
  Ik heb het document afgesloten, maar toen ik het later weer wilde openen kon ik het NERGENS vinden. Ook niet in de temp. internet files, laatst geopende documenten in menu start etc. etc.
  Ik heb overal gezocht. Toen ik via Outlook Express dezelfde bijlage weer probeerde te openen bleek dat ik hier weer de oude (orinigele) te pakken kreeg, dus niet de gewijzigde versie.
  Het stond niet in Word bij de laatste geopende documenten omdat ik na dit document nog zo'n 6 andere documenten had geopend…

  Zoekend via de zoekfuncties krijg ik het ook niet te pakken…

  Wie weet wáár en hoe ik het gewijzigde document kan vinden?
  Of weet iemand een helpdesk waar ik om raad kan vragen?
  Het is echt heel belangrijk voor me en met enige spoed…

  Graag hoor ik van jullie…

  Groeten,
  Jan Harteman
 • staat doorgans in een van de mappen (xK07pcx, en dat soort namen) onder de map content, die weer een onderdeel is van de map met tijdelijke internetbestanden.
  wellicht moet je eerst even instellen in de verkenner dat systeemmappen enzo zichtbaar zijn.
 • Als het bestand een naam heeft, kun je daar ook eens mee zoeken in windows. Waarschijnlijke locaties zijn 'tijdelijke internet bestanden', desktop, laatste downloadlocatie, etc.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.