Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Hotmail snel vol door spam

Anoniem
kid jansen
8 antwoorden
 • Hallo,

  Heeft iemand een suggestie om spam tegen te gaan die in je Hotmail account komt? De opslag is maar 2 mb dus erg irritant als je steeds spam krijgt want voor je het weet is je ruimte vol! Ik weet het: er zit een spamfilter ingebouwd, maar dat is niet effectief genoeg ivm de ruimte.
 • hiermee kan je wel je hotmail vergroten, maar is nog niet echt een oplossing voor je probleem. evt kan ik je een gmail account sturen, zodat je je hotmail houd voor de troep.

  Verder is het ook van belang dat je je e-mail een beetje geheim houd. Geef niet zomaar aan iedere vage site je mail.
 • in bijna ieder spam mailtje staat hoe jeje kan afmelden daarvoor. Het kost even tijd, maar op een gegeven moment krijg je geen tot bijna niks.
 • [quote:0c049bb100="Martijn Hogendorf"]
  Verder is het ook van belang dat je je e-mail een beetje geheim houd. Geef niet zomaar aan iedere vage site je mail.[/quote:0c049bb100]
  Ik gebruik juist voor dit soort sites mijn hotmail account :)
 • Heb je het spamfilter ook aan staan bij hotmail? Dan komt de spam in de 'bulk mail' folder terecht, en ik meen dat die niet meetelt voor je 2MB.
 • [quote:c9f46bc9ab="meneer_ed"][quote:c9f46bc9ab="Martijn Hogendorf"]
  Verder is het ook van belang dat je je e-mail een beetje geheim houd. Geef niet zomaar aan iedere vage site je mail.[/quote:c9f46bc9ab]
  Ik gebruik juist voor dit soort sites mijn hotmail account :)[/quote:c9f46bc9ab]

  Er bestaat ook een site waar je voor 24 uur een tijdelijk email adres kan aanmaken speciaal voor dingen waar je voor 1 keer een mail adres moet invoeren. Je mail word dan wel netjes geforward, maar na die 24uur is dat tijdelijke email adres weer weg
 • [quote:4035ed1641="dadogg"]in bijna ieder spam mailtje staat hoe jeje kan afmelden daarvoor. Het kost even tijd, maar op een gegeven moment krijg je geen tot bijna niks.[/quote:4035ed1641]

  Bij een nieuwsbrief oid gaat dat inderdaad zo. Bij spam-mail zit zo'n afmeldoptie er vaak in om te controleren of een mailadres actief gebruikt wordt. In zo'n geval krijg je juist meer spam als je je afmeld.

  die site voor 24-uurs emailadressen: www.jetable.org
 • Als je per se van Hotmail gebruik wilt maken, maak dan een nieuw account aan en kies als land de VS. Kies vervolgens voor de staat Florida dat levert een inbox op van 25MB. Of keuze voor andere staten dat ook doet weet ik niet.

  Gaat het je puur om ruimte en boeit het niet of je een hotmail account hebt of een willekeurig ander, kies dan voor Gmail, yahoo, walla…die leveren honderden MB's tot wel meer dan 2GB…gratis!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.