Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Gmail vraag

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik heb sinds kort Gmail en ook de Gmail notifier heb ik gedownload, zodat je bericht krijgt als er post is. Maar sinds ik die notifier heb, moet ik bij het opstarten van de computer steeds een wachtwoord bevestigen. 'Wachtwoord onthouden' is aangevinkt, maar toch komt ie steeds opnieuw.

  Wie helpt?
 • Lijkt mij een onvolkomenheid in G-Mail. Kan je aan hun melden. Als je OE gebruikt kan je ook je ontvangen G-mail inlezen. De instructies staan op hun site. Werkt goed, in ieder geval bij mij wel.
 • [quote:d0735ca9be="PC1"]Lijkt mij een onvolkomenheid in G-Mail. Kan je aan hun melden. Als je OE gebruikt kan je ook je ontvangen G-mail inlezen. De instructies staan op hun site. Werkt goed, in ieder geval bij mij wel.[/quote:d0735ca9be]

  Ja dat werkt bij mij ook prima. Maar omdat Gmail sneller berichten binnenkrijgt dan OE, leek die notifier mij wel handig. Het is onzin om steeds bij opstarten die bevestiging te moeten doen, aan de andere kant: het is één keer 'enter' en het is gebeurd. Vroeg me alleen af of alleen ik dat heb, of anderen ook.
 • Troost je, ik dus ook hoor. Heb dit gemeld. Moet je ook doen, hoe meer van dit soort meldingen hoe beter.
 • [quote:2a6de18668="PC1"]Troost je, ik dus ook hoor. Heb dit gemeld. Moet je ook doen, hoe meer van dit soort meldingen hoe beter.[/quote:2a6de18668]

  Waar kun je dit soort opmerkingen/klachten melden? Ja bij Google, maar zie jij adres op gmail?
 • Ja Diana, ik wel. Komt de link. Je moet eugenlijk wel eerst inloggen denk ik want ik ben er via de helpfunctie gekomen.

  http://mail.google.com/support/bin/request.py?contact=1&ctx=contact-us

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.