Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Kan niet meer surfen

Anoniem
hans12345
3 antwoorden
 • Goedendag,
  Ik zit met hel volgende probleem. Ik ben sinds 1 sept overgaan naar het netwerk van Tiscali (ADSL-L) Ik gebruik een zyxel prestige 623T1 ethernet modem. Nu doet zich het volgende voor:
  Na het opstarten van de computer kan ik internetten en emailen. Na een tijdje (30 tot 60 min) begin ik tijdens het surfen opeens meldingen te krijgen dat de server niet gevonden wordt. Meestal kan ik nog wel emailen maar ook daar krijg ik vaak de melding dat er geen verbinding is. ik gebruik emule en deze doet het gewoon. Voordat ik overstapte zat ik bij KPN meet een speedtouch modem en had nooit geen problemen. Weet iemand misschien een oplossing want het is erg irritant.
  Bij voorbaat dank.
 • het is een wild guess, maar ik gok op een firewall die te dicht staat.
  Als de tiscali server jou probeert te pingen, en je FW staat op "stealth", dan zal de server aannemen dat je er niet meer bent, en je eraf gooien…

  t.
 • Ik gebruik Zonealarm en hoe kan ik zien dat hij op "Stealth" staat.
  Ik heb vandaag emule niet gebruikt en kon de hele dag surfen, nadat ik emule weer opstarte kwam naar een half uurtje het probleem met surfen weer terug. Ik heb de max connections nu terug gezet maar weet iemand misschien wat een goede instelling zou kunnen zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.