Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Webbrowser Opera 8.50 en dan?

Anoniem
hope
7 antwoorden
 • Hallo,

  Kan mij iemand iets vertellen over de webbrowser Opera 8.50!
  Zeer positieve geluiden van Planet.
  Stel dat ik dit wil installeren als mijn browser voor internet en e-mail.
  Moet ik alle gegevens opnieuw invullen om op internet te komen en de e-mail, wat ik nu via Outlook Expres doe, moet dat ook allemaal opnieuw ingevuld c.q. geinstalleerd worden?
  Of gaat eigenlijk alles vanzelf?
  Wie heeft hier ervaring mee?

  Alvast bedankt,

  Jan.
 • Opera is een pure browser, heeft dus verder niks met e-mail te maken. Daarvoor blijf jij gewoon outlook express gebruiken.
 • [quote:3dea9b489a="gerben"]Opera is een pure browser, heeft dus verder niks met e-mail te maken. Daarvoor blijf jij gewoon outlook express gebruiken.[/quote:3dea9b489a]
  Klopt niet helemaal, Opera heeft een e-mailclient ingebouwd genaamd M2. Deze hoef je echter niet te gebruiken je kunt zoals Gerben zegt gewoon outlook express blijven gebruiken.

  Verder hoef je verder niets speciaals in te stellen om Opera te gebruiken. Gewoon installeren en surfen maar.
 • Was mij nog nooit opgevallen. Weer wat geleerd. Maar bij een standaard installatie van opera wordt ie alleen als browser geinstalleerd, en bemoeit ie zich niet met email. En zelfs al zou ie dat wel doen, er is niemand die je verbiedt MSOE te blijven gebruiken. Toch?
 • Ik gebruik de browser met alle plezier. Ook de ingebouwde mail client. Alles kun je importeren, dus ook je mailbox en favorieten.

  Waarom ik voor opera kies:

  Internet Explorer wordt geteisterd door crackers en is gevoelig voor spyware en virussen
  FireFox heeft de laatste maand al meer security holes gevonden dan IE :o . De massa gaat het nu gebruiken, dus een leuke 2de voor crackers.
  Opera is nog reletief onbekend en zijn interface is zeer doordacht.
 • De importfunctie werkt niet helemaal jofel. Net even de bookmarks van firefox geimporteerd, maar die gooit ie allemaal doorelkaar. Van de folderindeling trekt ie zich hoegenaamd niks aan.
 • [quote:0b39be665b="mephi"]Klopt niet helemaal, Opera heeft een e-mailclient ingebouwd genaamd M2.[/quote:0b39be665b]Vergeet ook de IRC client niet…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord