Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Gmail en contactpersonen

Anoniem
Venzent
4 antwoorden
 • Heb sinds vandaag een Gmail account en moet zeggen, ziet er goed uit. Ik loop alleen tegen een probleempje. Indien je een mailtje aan het maken bent en je wilt kontaktpersonen toevoegen die het mailtje moeten ontvangen of je wilt personen CC'en of BCC'en, dan krijg ik het niet voor elkaar om mijn lijst met kontaktpersonen op te roepen om die dan toe te voegen. Mis ik iets of is dit een "gebrekje"
 • Klik op "Contactpersonen" in de linkerkolom van het hoofdscherm.
  Daar dien je eerst contactpersonen in te voeren.
  [zie edit]
  Als de gewenste persoon er al staat selecteer je die, en klik op "Opstellen". Er wordt dan automatisch een nieuw bericht geopend, met die persoon/personen in het Aan-veld.
  Alleen voor het CC- en BCC-veld zie ik alleen maar de handmatige manier met knippen vanuit het Aan-veld en plakken in CC of BCC.

  edit:
  Wellicht heb je al gemerkt dat contactpersonen ook automatisch in de lijst verschijnen bij verzenden en ontvangen van berichten. Daar hoef je niets voor te doen.
 • Tja, de werking had ik al gezien. Als ik bijv. reply op een mailtje van iemand, en iemand in mijn adresboek wil ik CC'en, dan kna je hem dus niet uit een lijst selecteren, maar moet je in een apart venster je kontaktpersonen openen en dan knippen/plakken. Een beetje een gemis eerlijk gezegd.
 • gmail is nog in beta fase, stuur ze een mailtje met een feature request.

  t.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.