Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Verzonden items van e-mail importeren in outlook express

Anoniem
derkdejong
2 antwoorden
 • Ik heb een vraag mbt de map "verzonden items". Het is al weer enige tijd geleden dat ik windows xp opnieuw heb geïnstalleerd. Ik heb altijd trouw een backup gemaakt van mijn e-mail in de vorm van dxb-bestanden.
  Nu is mijn vraag of het mogelijk is dat ik mijn dxb-bestand van verzonden items weer in outlook express kan importeren, zonder dat ik de huidige berichten in deze map kwijt raak. Ik moet bepaalde e-mail gebruiken die ik waarschijnlijk alleen heb opgeslagen in een dxb-bestand.
  Het is wel belangrijk dat ik de huidige verzonden berichten bewaar en dat de andere berichten er gewoon bij komen.
 • Maak eerst een backup van je huidige verzonden items (c:/Documents and Setting/Gebruikersnaam/Local Settings/Application Data/Identities/{reeks cijfers en letters}/Microsoft/Outlook Express en daar verzonden.dbx (of iets dergelijks) kopieren)

  Probeer daarna:
  Bestand - importeren - Berichten - Outlook Express (6 wsl de versie van je vorige outlook express) - Volgende - "Email uit een OE6-archiefmap halen" selecteren - OK

  Bladeren - De map selecteren waar je oude verzonden items zitten - dan nog verzonden items selecteren en het zou in orde moeten zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.