Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

OUTLOOK: Automatisch berichten als gelezen beschouwen

Anoniem
Freddy
6 antwoorden
 • Ik wil in outlook de map verzonden items opsplitsen in een aantal submappen en vervolgens de verzonden email op basis van bepaalde criteria automatisch in de juiste submap van verzonden items opslaan.

  Dit kan opzich gerealiseerd worden via de Wizard regels.
  Er is echter tocvh één probleem, de in de submappen van verzonden items geplaatste berichten hebben als markering ongelezen.
  Nu is het wel mogelijk deze achteraf als gelezen te markeren, maar ik zou dit graag direct (automatich) willen doen.

  Weet iemend een oplossing??
 • Ik heb geen outlook meer dus ik weet het niet helemaal zeker meer, maar kon dit niet tegelijk met de regel worden ingesteld, dus als je de regel maakt voor het verplaatsen naar map dan kan je volgens mij nog een tweede vinkje zetten bij bericht als gelezen markeren (of zoiets dergelijks).
 • [quote:e90743905b="SkyWarrior"]Ik heb geen outlook meer dus ik weet het niet helemaal zeker meer, maar kon dit niet tegelijk met de regel worden ingesteld, dus als je de regel maakt voor het verplaatsen naar map dan kan je volgens mij nog een tweede vinkje zetten bij bericht als gelezen markeren (of zoiets dergelijks).[/quote:e90743905b]

  Helaas bestaat deze mogelijkheid volgens mij niet.
 • Je kan bij zowel Outlook als Outlook express als actie opgeven: Als gelezen markeren.
 • [quote:f599a11a31="cor0612"]Je kan bij zowel Outlook als Outlook express als actie opgeven: Als gelezen markeren.[/quote:f599a11a31]

  Waar dan ergens, ik kan het nergens vinden (wel bij de wizard voor binnenkomende email, maar niet bij de wizard voor verzonden email)!

  Ik werk met Outlook XP.
 • Ik denk dat ik het over een ander wizard heb, nl. die van regels en waarschuwingen.
  Maar misschien kan je daar ook wel wat mee. Kijk maar bij Extra -> regels en waarschuwingen. Voeg een nieuwe regel toe met bepaalde criteria en vink bij 'wat wilt u met het bericht doen' 'als gelezen markeren' aan.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.