Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

beta versie Yahoo mail werkt niet op mijn computer

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Sinds korte tijd heeft Yahoo de e-mailvoorziening een nieuw uiterlijk gegeven. Op een andere pc kan ik deze beta versie wel 'openen', maar op mijn laptop wil het gewoon niet. Na het inloggen krijg ik een scherm met "Trouble logging in? Try this…" Die tips heb ik opgevolgd; ik heb de cookies weggegooid, ik heb de cache geleegd. Niets helpt. Behalve dan in de oude versie opstarten, maar dat is niet echt de bedoeling natuurlijk. Het lijkt wel alsof iets het opstarten tegenhoudt. Ik heb ook ad-blocking van Norton Internet Security 2003 afgezet. Hielp ook niet.

  Iemand enig idee wat hier aan te doen is? Ik vind het zo vreemd dat op de andere pc in huis het wel werkt. De beide computers zijn verbonden via een modem/router aan internet.

  Enige verschil dat ik kan bedenken dat op de laptop WinXP Pro draait en NIS 2003 en op de pc waar het wel werkt draait WinXP Home en NIS 2005.

  Hulp gevraagd! Want het is behoorlijk irritant zo.
 • Ik ken die dienst niet, maar heb je op die pc wel allerlei plugins en andere toeters en bellen geïnstalleerd?
  Denk aan flash, activeX, java, javascript en dat soort ongein?
  Helaas denken steeds meer content providers dat ze hun klanten een plezier doen met dat soort rotzooi…
 • Zijn er mensen die Yahoo! Mail Beta wel kennen en die weten wat het zou kunnen zijn dat ik met mijn computer niet kan inloggen.

  Help.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.