Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

[Outlook 2003] Berichtregels, uitgezonderd SPAM?

Anoniem
virtlink
3 antwoorden
 • Hallo iedereen,

  Ik heb een probleem waar ik al een hele tijd tegenaan hik, en ik heb er nog geen oplossing voor gevonden.

  Wanneer ik in Outlook 2003 onder Windows XP SP2 een berichtregel aanmaak om [i:e24f9dee16]mail ontvangen op een bepaalde account naar een bepaalde map te verplaatsen[/i:e24f9dee16], dan wordt mail die door Outlook als Spam werd gemarkeerd ook verplaatst naar die map, terwijl ik juist wil dat die mail in Ongewenste Mail blijft staan (waar het ook heel eventjes zit, voordat het wordt verplaatst).

  Mijn vraag is dus: Hoe kan ik met berichtregels mijn mail verplaatsen, maar de Spam in Ongewenste Mail laten staan?

  Alvast bedankt,
 • Het probleem is de volgorde van je berichtregels. Nu wordt eerst de laatst gemaakte berichtregel toegepast. Die volgorde moet je wijzigen.
 • [quote:3171cd31c3="HermanH"]Het probleem is de volgorde van je berichtregels. Nu wordt eerst de laatst gemaakte berichtregel toegepast. Die volgorde moet je wijzigen.[/quote:3171cd31c3]
  Maar er staat geen regel "Spam verplaatsen" ofzo in mijn berichtregellijst, dus kan ik die ook niet in de volgorde als laatste regel laten uitvoeren.

  Mijn spam wordt nu automatisch in de map 'Ongewenste e-mail' gestopt door de instellingen onder menu Extra > Opties, tab Voorkeuren, knop 'Ongewenste e-mail…'. Ik heb er geen regel voor (aangemaakt).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.