Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Outlook accounts

Anoniem
mark1989
10 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb nu een nieuwe telefoon, en die kan je synchroniseren via o.a Outlook.

  Maar outlook werkt niet goed. Als ik hem opstart, haal ik alle post van mijn vader binnen.

  Ik wil graag dit account verweideren vanaf mijn computer. Maar dat kan geloof ik niet, ZOu niet weten hoe..

  Iemand een idee hoe ik dit kan stoppen?

  M.vg Mark

  PS: Ik wil gewoon een ''lege'' Outlook, waar ik dus geen post mee hoef/kan binnenhalen. (Ik heb een eigen PC….. dus die van mijn vader is een andere.) :D
 • Even voor de duidelijkheid: bedoel je Outlook (2000, XP, 2003, ???), of bedoel je Outlook Express? Deze twee worden vaak ten onrechte verwisseld en de meeste telefoons kunnen alleen synchroniseren met Outlook en dus niet met Outlook Express.

  Om een lege Outlook te krijgen, ga je in het configuratiescherm naar "post" (of e-mail, dit verschilt per Outlook-versie). Klik op "profielen" en haal hier alles weg. Als je nu Outlook weer opstart, moet je weer accountgegevens invullen.
 • [quote:2217805056="Leo S"]Even voor de duidelijkheid: bedoel je Outlook (2000, XP, 2003, ???), of bedoel je Outlook Express? Deze twee worden vaak ten onrechte verwisseld en de meeste telefoons kunnen alleen synchroniseren met Outlook en dus niet met Outlook Express.

  Om een lege Outlook te krijgen, ga je in het configuratiescherm naar "post" (of e-mail, dit verschilt per Outlook-versie). Klik op "profielen" en haal hier alles weg. Als je nu Outlook weer opstart, moet je weer accountgegevens invullen.[/quote:2217805056]

  Ik heb outlook Express…

  Ik heb de profielen verweidert… Outlook opnieuw opgestart.. maar hij blijft de post (via lan..denk ik..) van mijn vader weg pakken..

  Groeten Mark
 • Als je Outlook Express gebruikt heeft het natuurlijk geen zin om in het configuratiescherm die profielen te verwijderen, dat geldt immers voor Outlook en niet Outlook Express.

  Overigens heb ik in mijn vorige reactie ook al aangegeven dat je Outlook moet gebruiken voor synchronisatie met je telefoon en niet Outlook Express.
 • [quote:9d9352f696="Leo S"]Als je Outlook Express gebruikt heeft het natuurlijk geen zin om in het configuratiescherm die profielen te verwijderen, dat geldt immers voor Outlook en niet Outlook Express.

  Overigens heb ik in mijn vorige reactie ook al aangegeven dat je Outlook moet gebruiken voor synchronisatie met je telefoon en niet Outlook Express.[/quote:9d9352f696]

  Je vroeg eerst welke versie ik had, ik heb express, ook zonder synch. wil ik de post van mijn vader niet binnenhalen.

  Maar heb inmiddels Microsoft 2003 .. en werkt nu wel goed..

  Groeten Mark
 • Goh, ik wist niet dat Microsoft ook Office als download aanbiedt?
  De licentiekosten uiteraard netjes geupload? :-?
 • [quote:189ef3b988="rolfb"]Goh, ik wist niet dat Microsoft ook Office als download aanbiedt?
  De licentiekosten uiteraard netjes geupload? :-?[/quote:189ef3b988]

  pffff… :roll:
 • stoere reactie hoor.
  Maar uit het feit dat je het woordje "gedownload" uit je posting hebt weggehaald maak ik op dat de boodschap is aangekomen.
 • [quote:68a35766fd="rolfb"]Goh, ik wist niet dat Microsoft ook Office als download aanbiedt?
  [/quote:68a35766fd]Office 2007 (Beta) wel :wink:
 • [quote:4444d12e40="rolfb"]stoere reactie hoor.
  Maar uit het feit dat je het woordje "gedownload" uit je posting hebt weggehaald maak ik op dat de boodschap is aangekomen.[/quote:4444d12e40]

  Jah… Je bent tog niet helemaal achtelijk ofwel.. :roll:


  [b:4444d12e40]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.