Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Aanpassen leesbevestiging outlook express

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Bij outlook express kan je instellen dat je (standaard) lees- en ontvangsbevestigingen verstuurt (tabblad algemeen). Hierdoor wordt automatisch een standaardtekst gegeneerd. Weet iemand of je die standaardtekst kan aanpassen? En zo ja, hoe moet ik dat doen? :lol:
 • welkom op het forum!
  aardige vraag, vooral als je ermee bedoelt een minder aardige opmerking te willen maken naar al diegenen die standaard en dus voor elke onnozelheid, een leesbevestiging vragen…..

  maar eerlijk gezegd zou ik niet weten hoe je die standaardzinnetjes kunt aanpassen, ze zitten ongetwijfeld verborgen in een of andere (taalmodule) ddl.
  er zijn vast en zeker slimmerds die dat kunnen ontcijferen en wijzigen, maar mij is het nooit gelukt.
 • Nee hoor, het is zeker mijn bedoeling niet om de vragers van leesbevestigingen te schofferen. Ik vroeg me gewoon af hoe zo'n simpel lijkende actie (aanpassen van een tekstje) gerealiseerd kan worden. Ik heb na een half uur proberen de brui er aangegeven, het is veel te warm om je druk te maken
 • d´r is natuurlijk een heel verschil tussen ´minder aardig´ en ´schofferen´ :wink:
 • [quote:b9c4d9ad52="chroom"] Ik vroeg me gewoon af hoe zo'n simpel lijkende actie (aanpassen van een tekstje) gerealiseerd kan worden. Ik heb na een half uur proberen de brui er aangegeven, het is veel te warm om je druk te maken[/quote:b9c4d9ad52]
  Was alles maar open source…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.