Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Kan geen mail verzenden

Anoniem
Jack OGB
7 antwoorden
 • Wanneer ik op het internet zit en ik kan een mailtje vanaf die site versturen, dan krijg ik soms het normale e-mail formaat om in te vullen, maar er zit nergens een verzendknop. Wel staat er dan op een rij : dit bericht is niet verzonden. Hoe krijg ik die mail nu weg?? Ik heb wel een screenprint van het e-mail formaat, maar die kan ik, denk ik, hier niet als bijlage bij plakken. Wie weet hoe dit moet aanpakken en kan het mij vertellen?
 • prinscreens kan je bij http://imageshack.us/ uploaden, en plaats vervolgens een link ernaar hier.

  Peter
 • Als het mailtje verzonden wordt met een "mailto" link, dan opent OE.
  Elk mailtje wat nog niet verzonden is, staat dan in "postvak uit", of in "concepten".

  Je zou OE kunnen openen en op verzenden/ontvangen kunnen drukken, of de berichten kunnen verwijderen uit postvak uit / concepten.

  t.
 • Hier is de link voor de screenshot: en ik hoop dat ie het doet , ik zal hem eerst zelf eens proberen
 • ik zie hier een stukje van een forum en niets wat lijkt op een mail-link/formulier..

  http://img130.imageshack.us/my.php?image=screenshot003bf9.jpg

  t.
 • Ik zal dat met die screenprint wel niet goed gedaan hebben. Ik begreep die bladzijde bijímageshach niet zo goed, daarom dus. Ik zal mijn originele vraag iets beter uitleggen. Hoop ik!
  Wanneer ik in office 2003-word een verhaaltje ofzo heb gemaakt en ik klik onder bestand op 'verzenden naar' , dan kies ik bijv. 'als bijlage versturen'. Ik krijg dan een e-mail formulier voor ogen met daarop de bijlage zoals dat hoort , ikzelf moet dan nog het e-mail adres intypen en het onderwerp. Maar er is GEEN verzend-knop. Het bericht staat dan ook niet bij concept en ook niet bij niet verzonden als ik bij Thunderbird kijk.
  Ik werk met Firefox en Thunderbird en niet met Outlook(express).
 • Het mailformulier dat wordt geopend, is dat wel van thunderbird? Of van outlook express (of je wilt of niet) ook op je pc hebt staan.
  thunderbird is wel geconfigureerd neem ik aan?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.