Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

maillist maken

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Beste, ik zou graag hebben dat bezoekers van mijn website hun mailadres kunnen achterlaten. Dan kan ik ze later een nieuwsbrief sturen. Maar eerst moet ik alle email adressen verzamelen van de leden. Hoe doe ik dat best. Mijn site is gemaakt met dreamweaver 8.
 • Ga eens op zoek naar een mailing list script op hotmail.com. Als je meerdere faciliteiten wilt gaan bieden, kun je ook op zoek gaan naar community software. Vergewis je er wel van, dat je provider het een en ander ondersteunt. Wordt dit je allemaal te ingewikkeld, dan kun je ook eens kijken naar yahoo groups of iets dergelijks. Betekent wel dat je veel minder controle hebt.
 • Ok hier wordt ik niet veel wijzer uit. Toch bedankt.
 • http://hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/Mailing_List_Managers/index.html
  http://hotscripts.com/PHP/Scripts_and_Programs/Virtual_Communities/index.html

  http://groups.yahoo.com/
  gebruik deze link: Easy as 1-2-3. Start your group today.

  Andere opties:
  http://www.coollist.com/
  http://hotscripts.com/Remotely_Hosted/Mailing_List_Managers/index.html

  Als je zelf iets wilt installeren, heb je meestal php en mysql ondersteuning nodig. Dit wordt vrijwel nooit aangeboden bij een standaard ISP account.
 • Ik denk niet dat wij op dezelfde golflengte zitten.
  Ik wil op mijn site een invulveld zetten waar de gebruikers hun email adres intypen. Dat mail adres wil ik dan opslaan in een database. Ik wil gewoon email adressen verzamelen van de bezoekers van mijn site.
 • ok..

  je wil een invulveld, de mailadressen laten mailen en wil je die mailadressen zelf in outlook zetten en van daar uit mailen?

  Of, wil je "online" je bericht kunnen tikken, en vanaf daar versturen?

  voor de een heb je een "form mail" script nodig (wat de meeste hosters wel op hun server hebben), en een formuliertje met een textveld (email), radio buttons (aan/afmelden) en een verzendknop.

  Voor de ander moet je eens kijken bij de links van gerben :)
 • Responsomatic is de oplossing.
  Bedankt iedereen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.