Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Werk agenda en thuis agenda beide in outlook synchronyseren

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Ik wil de agenda in outlook op mijn pc thuis synchroniseren met de agenda in
  outlook op mijn werk, zodat ik altijd dezelfde agenda zie. Ik kan hier niets
  over vinden in help, alleen over een palmtop synchroniseren en die heb ik
  niet. Ik gebruik verder outlook niet als mailprogramma, maar Mozilla
  Thunderbird, dit vanwege de talloze aanvallen op kwetsbaarheden in outlook.
  De vraag is hoe doe ik dit, ik kan geen opdracht vinden die dit doet.
  bvd

  Coos
 • Bij mijn weten zijn hier geen standaard oplossingen voor, wat ik altijd doe is een yahoo-calendar als intermediar gebruiken. Dus beide agenda's met een yahoo-agenda op internet syncen.
 • Dank je wel voor je reactie. Ik heb hier ook over gesproken met de helpdesk, en ik bekijk thuis mijn werkagenda met webmail en volgens de helpdesk is het niet mogelijk bestanden uit te wisselen met webmail. Dat kan dan wel kloppen want ik kan ook niet de huispc op mijn werk benaderen, het kan wel onder XP maar die instelling heb ik niet ingeschakeld, en dan kan het alleen maar een kant op. Ik zal eens gaan rondneuzen op Yahoo, of jouw voorstel voor mij bruikbaar is.

  Vrgrt

  Coos.
 • Tegenwoordig zijn er heel veel mogelijkheden:

  * Exchange server gebruiken
  * je agenda online zetten (o.a. KPN biedt die mogelijkheid)
  * ikzelf gebruik Osasync (kijk op www.vaita.com) Dit is een goedkoop voor exchange. Ik synchroniseer de agenda van mijn werk (eigen bedrijf) met de agenda's thuis. Dit werkt voortreffelijk.

  Succes
 • Bedankt voor de tips, alleen werkt het niet voor mij want mijn collega's moeten ook de mogelijkheid houden om in mijn agenda te kijken. Dit in verband met het plannen van vergaderingen of andere afspraken. En om steeds voor elke collega een andere webpagina te moeten openen en niet de vergader optie in outlook te kunnen gebruiken, dat gaat niet werken.
 • Je kunt natuurlijk ook overwegen de gehele kalender online te zetten. Daar is goede gratis software voor. Bijvoorbeeld:

  http://www.planscalendar.com/
 • Ik ben voor een papieren agenda. Vooral als het om belangrijke informatie gaat. Bij een digitale agenda bestaat een redelijke kans dat je eens in de zoveel jaar je informatie al dan niet tijdelijk kwijt raakt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.