Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

dowloaden maakt internetten onmogelijk

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Als ik een bestand download (bijv met DC++) kon ik tegelijkertijd internetten zonder enig probleem. De laatste tijd is dit niet meer mogelijk. Al is de snelheid waarmee het bestand binnen komt erg laag, toch kunnen internetpagina's niet worden geladen. Ook e-mail kan niet worden gelezen omdat er een time-out volgt.
  Nogmaals ik had hier geen problemen mee.
  Iemand enig idee of dit een probleem is op mijn pc of ligt het bij de provider @home. Internetregelmatig abonnement Snelheid(kbit/s) Download: 4000 Upload: 600
 • ik denk dat je de instellingen dc++ er eens op na moet slaan:
  http://www.divxworld.nl/uitleg%20dc++.htm
 • Ik ken die site. Staat voor mij niets op waarvan ik denk, dat zou het kunnen zijn. Bovendien heb ik de laatste tijd niets aan instellingen veranderd in DC++. Het ging perfect, nu is het mis. Bedankt voor je tip.
 • dat jij niet aan je instelingen hebt gesleuteld geloven we wel, maar je zou bepaald niet de eerste zijn bij wie er wél instellingen zijn veranderd…..
  maar als je daarvan zo stellig overtuigd bent, zou ik je vervolgens adviseren dc++ grondig te verwijderen,en als je niet zonder kunt, na een herstart er opnieuw op te zetten.
 • Ga ik doen, bedankt!
 • DC++ eraf gedeinstalleerd. Pc opnieuw opgestart. Probleem blijft. Op het moment dat er gedownload wordt kun je geen webpagina meer bereiken, geen mail meer lezen etc. Zelfs als de downloadsnelheid gering is.
  Heb DC++ ook op een pc gezet waar DC++ nog nooit geinstalleerd werd. Zelfde probleem. Zou het bij de privider @home kunnen liggen? Ik heb problemen met de uploadsnelheid, die is veel te laag. Maar goed, je zou juist verwachten dat de downloadsnelheid niet goed is. Die is wat hij zijn moet.
 • waar ik het meest benieuwd naar ben: voor je dc++ op die andere pc zette, had je toen wel alle mogelijkheden en snelheid??
  je moet natuurlijk uitsluiten dat het aan iets anders dan dc++ligt….

  voor heel veel progjes geldt dat deïnstalleren niet wordt waargemaakt…
  dat geldt zelfs voor heel gerenommeerde software (norton bijv) en veel vaker voor spul uit (met alle respect!) secundaire circuits..
  ik denk dus dat je maar eens het register in moet met alle zoektermen die dc++ bij zich kan hebben….
 • Net op een derde pc gekeken. Deze pc heeft het programma DC++ nooit gezien. Uploadsnelheid nihil. @home gaat er over een aantal dagen naar kijken. Ben benieuwd.
 • heb je tevoren gecheckt of upload en download oké was op die pc op die aansluiting?
 • Hoe staat de uploadsnelheid van dc++ ingesteld? Het komt wel voor, dat de verbinding helemaal dichtgedrukt wordt. En zonder upload is er ook geen download mogelijk. Je zou hier ook nog eens naar kunnen kijken:

  http://www.lvllord.de/?url=tools

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.