Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Msn groep

Anoniem
n.boukes
4 antwoorden
 • http://groups.msn.com/Jan-PeterBoukes/_homepage.msnw

  Beste lezers, eerst even voorstellen: mijn naam is Nol.
  En ik wordt horendol.
  Van de site die we hebben gemaakt ter nagedachtenis van mijn overleden zoon. Ik als beheerder kan geen feedback geven aan de site. Dus als ik iets wil toevoegen moet dat verzonden worden aan bovenstaand adres, maar dan krijg ik de stupide mededeling dat "ze" die pagina niet kunnen vinden. En dan ben je wat je hebt geschreven nog kwijt ook.

  Na heel veel gestudeer op materie die ik an sich niet eens interessant vind, denk ik de problemen op deze manier correct te hebben weergegeven?

  Help!

  Nol
 • Om even hard en eerlijk te zijn: "nee, de problemen worden niet correct weergegeven".

  Een paar vragen:

  1. Wie heeft deze site gemaakt?
  2. Op welke manier?
  3. Kunnen de pagina's niet op dezelfde manier aangepast worden?
  4. hoe wordt de informatie naar de bovenstaande pagina verzonden?
  5. wie zijn "ze"?
  6. met beheerders rechten kan je gebruik maken van de "hulpprogramma's voor de beheerder" (net gelezen op de help pagina's) waarmee je de pagina aan kan passen. Waarom lukt dat niet?

  Als laatste; als je een pagina maakt bij msn-groups, zit je ook vast aan hun stramien. Mijn tip: maak een pagina bij de ruimte die elke provider aanbiedt (ja zelfs solcon). Een zeer laagdrempeling programma is frontpage express (hier te downloaden). De website online zetten bij solcon staat hier: http://helpdesk.solcon.net/index.php?FAQId=86&content=faq

  Dat betekend wéér verdiepen in saaie kost, maar zodra je die eenmaal beheerst scheelt dat een stuk ergernis.


  t.
 • Beste "T"

  Dat ik gebruik kan maken van de rechten van de beheerder zou een stuk interessanter zijn als de informatie, de wijzigingen, toevoegingen of wat dan ook die ik verstuur als B. zijnde ook daadwerkelijk aankomt op het bovenstaande adres, te weten de site waar ik aan bezig ben. Kennelijk is er een glas whiskey in de server gelopen of zo, want het apparaat begint te mekkeren dat "ze" DIE Pagina niet kunnen vinden.

  Zo wel te volgen?

  Gebruikmaken van de mogelijkheden die "zelfs Solcon" biedt is wel mooi, maar dan moet ik eerst heel veel gaan uitpluizen waar ik (nog) geen kijk op heb. Dat gaat tijd kosten die ik momenteel gewoon niet heb, want dan moet ik alles gaan verhuizen.
  Als je iets begrepen hebt van waar de site over gaat en wat het doel ervan is, zul je dan ook begrijpen dat het heel naar kan zijn dat communicatie eigenlijk volstrekt onmogelijk is nu.
  En ik kan niet zoiets als een helpdesk vinden, of een emailadres of zo.

  Vandaar: "Help!"

  Vr. groet, en allemaal nog een heel goed jaar gewenst
 • Nog steeds is eea mij volgslagen onduidelijk. De melding is zo algemeen (vergelijk het met "mijn auto doet het niet";) dat het slechts gissen is.

  Overigens was ik redelijk serieus toen ik zei dat msn-groups niet alles is.
  Probeer eens dat frontpage express; kan je met word werken en emailen, dan moet een pagina maken ook wel lukken.

  t.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord