Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

email berichten geexporteerd naar andere file

Anoniem
wanderer
15 antwoorden
 • Beste mensen,

  Ik heb mijn emailberichten, postvak in, verzonden berichten e.d. uit veiligheidsoverwegingen geexporteerd naar een file op de D-schijf. Nu staan ze niet meer in outlook zelf. Ik wil ze weer teruggezet hebben in outlook. Hoe doe ik dat? Ik wil eigenlijk een kopie van de berichten op de D-schijf hebben met behoud van de originelen in outlook.
  groeten,
  Jan
 • Je zegt dat je ze hebt geexporteerd.
  Kan je niet de functie 'Bestand > Importeren en exporteren' gebruiken en zo in omgekeerde volgorde je mailtjes weer terugkrijgen op de juiste plaats?
 • even aanvullen: ik heb via opties…>onderhoud…>achiefmap…de plek veranderd naar een map op de d-schijf. Het probleem is dus dat ik in outlook nu alles kwijt ben. En alles in deze map staat die ik niet kan openen.
  Jan
 • Outlook slaat alle gegevens op in een bestand genaamd 'outlook.pst'
  Wanneer je dat kunt vinden dan kun je daar via de door jou genoemde procedure weer naar verwijzen.
 • [Bedankt voor jouw reactie. Maar kan outlook.pst niet vinden. Met 'zoeken' bestanden geprobeerd. Waar kan ik dit vinden?
  jan
 • [quote:873589b154="Jan2000"]even aanvullen: ik heb via opties…>onderhoud…>achiefmap…[/quote:873589b154]

  Dit klinkt als outlook express ?
 • Wat bedoel je?
 • volgens mij hebben we het hier niet over outlook, maar over outlook express?

  En dan moet je niet zoeken naar pst files, maar naar *.dbx.
 • idd gaat het om outlook express. Zoek ik naar *.dbx via zoeken dan zijn er geen resultaten.
  Ten tweede: Ik heb de berichten via opties..> onderhoud..>maparchief naar een map verplaatst op de D-schijf. Importeren gaat niet. Kan ik ze niet met kopieren en plakken terugzetten. Ik ben de berichten nu allemaal kwijt in outlook express en wil ze terug hebben. Weet alleen niet welk bericht waar hoort!
 • [quote:a276878893]idd gaat het om outlook express. Zoek ik naar *.dbx via zoeken dan zijn er geen resultaten.[/quote:a276878893]
  In de zoekfunctie onder Geavanceerd > Verborgen bestanden en mappen doorzoeken aanvinken?
  [quote:a276878893]Ten tweede: Ik heb de berichten via opties..> onderhoud..>maparchief naar een map verplaatst op de D-schijf.[/quote:a276878893]
  Als je dit op de juiste maniet gedaan had,hoef je ze niet te importeren,de berichten blijven dan gewoon in OE zichtbaar!

  Heb je wel eerst een map aangemaakt op die D-schijf,voor je die verplaats actie uitvoerde?Zoniet,dan denk ik dat alle files "losgestort" zijn en dan moet je er goed om denken dat je [u:a276878893]alle[/u:a276878893] *.dbx bestanden weer terugzet en in het bijzonder "Folders.dbx",want anders werkt het niet meer :wink:

  De standaard plaats van de mail in XP,

  C:\Documents and Settings\(Naam of Administrator)\Local Settings\Application Data\Identities\{…………..}\Microsoft\Outlook Express
  [quote:a276878893]Weet alleen niet welk bericht waar hoort![/quote:a276878893]
  Laat eerst maar even weten,of je die benodigde map had aangemaakt voor je de mail verplaatste,want anders wordt het een zooitje.

  Greetz
 • Ik heb eerst een map 'berichten'aangemaakt op de D-schijf en daarin zijn nu de bestanden gekomen. Maar kan deze bestanden niet terugzetten. Het gekke is dat ik in outlook express deze berichten niet meer tegenkom!
  Jan
 • [quote:78de855188]even aanvullen: ik heb via opties…>onderhoud…>achiefmap…de plek veranderd naar een map op de d-schijf.[/quote:78de855188]
  In weze geef je zelf het antwoord,het bovenstaande maar dan in omgekeerde volgorde :wink:

  De map waar de mail vandaan kwam staat standaard hier en daar breng je ze middels " opties…>onderhoud…>achiefmap…"nu gewoon weer terug.

  C:\Documents and Settings\(Naam of Administrator)\Local Settings\Application Data\Identities\{…………..}\Microsoft\Outlook Express

  Maak voor de zekerheid eerst een backup van bovenstaand map en zet die in b.v. Mijn Documenten,dan kun je daar altijd op terugvallen indien nodig.


  Greetz
 • Is de code { } bij alle comp. anders?Ik ga het proberen. Maar het gekke is dat bij het veranderen van de plaats van archiveren de berichten in outlook express verdwijnen.
  Jan
 • In elke computer is die code anders,maar er staat daar maar een code,dus het kan niet missen.

  Aal je was gaan kijken had je dat dus kunnen zien :-?
 • Heb de berichten van mijn map op de D-schijf via de knop archiefmap in outlookexpress weer op hun oude plek teruggezet. De berichten staan nu in de map outlookexpress maar als ik het programma outlook express open kom ik deze berichten niet tegen. Hoe kan dat nu? Eigenlijk heb ik de oude situatie.
  gr.
  jan

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.