Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Welke nadelen heeft Outlook Express?

Anoniem
Henk Meerwijk
3 antwoorden
 • 1. Ik heb Microsoft Outlook 2000 geïnstalleerd. Maar dat programma is denk ik 6 jaar oud en ik wil liever niet onnodig een nieuwe versie kopen daarvan. Outlook Express is gratis en wordt volgens mij regelmatig geupgrade.

  2. Is Outlook Express een goed alternatief voor Microsoft Outlook 2000?

  3. Kan ik met Outlook 2000 en met Outlook Expres mijn emails lezen en versturen vanaf een ander geografisch adres dan mijn woonhuis? Dus vanuit een ander gebouw?

  4. Wat zijn de belangrijkste nadelen van Outlook Express en waar kan ik daarover informatie vinden? Ik kon die informatie namelijk niet vinden via een zoekmachine.

  5. Kan ik veel emails van mijn Yahoo-emailadres automatisch overbrengen naar Outlook 2000 en naar Outlook Express? Of zijn er betere manieren om mijn vele Yahoo-emails te archiveren naar mijn computer?
 • [quote:34899565d8="Henk Meerwijk"]3. Kan ik met Outlook 2000 en met Outlook Expres mijn emails lezen en versturen vanaf een ander geografisch adres dan mijn woonhuis? Dus vanuit een ander gebouw?

  5. Kan ik veel emails van mijn Yahoo-emailadres automatisch overbrengen naar Outlook 2000 en naar Outlook Express? Of zijn er betere manieren om mijn vele Yahoo-emails te archiveren naar mijn computer?[/quote:34899565d8]Hierbij is het misschien nuttig om te vermelden dat ik voor internet een kabel-abonnement heb bij Casema.
 • Antwoord op je vragen 2 t/m 5:

  2. Ja, het is gratis en er worden door MS regelmatig updates voor verstrekt.

  3. Ja, je kunt hiervoor bijvoorbeeld op een andere pc (dit hoeft niet persé bij je eigen thuis te zijn) in te loggen door gebruik te maken van een webmail client zoals daar verschillende op het net te vinden zijn zoals op www.mail2web.com. Je vult daar gewoon je bestaande mailadres in en je wachtwoord (dit is je wachtwoord die je normaal ook gebruikt in outlook/outlook express). Je kunt dan alle nieuwe ontvangen berichten bekijken die je normaal thuis ook kunt ontvangen via outlook/outlook express.

  4. Vul in bijvoorbeeld bij zoekmachine Google 'nadelen outlook express' en dan zoeken op nederlandse sites.

  5. Sterker nog, je kunt je Yahoo mailadress toevoegen in Outlook Express en dan kun je daar ook je mailtjes ontvangen die je normaliter op de Yahoo website krijgt. Dit doe je gewoon door een account toe te voegen door naar rolmenu EXTRA, dan naar ACCOUNTS en dan op TOEVOEGEN –>EMAIL te gaan en daar de gegevens in te vullen van je Yahoo mailaccount. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.