Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Waar blijft de mail vanuit Live Mail??

Anoniem
rsweres
4 antwoorden
 • Ik heb een account bij Live Mail (voorheen Hotmail) aangemaakt. Als ik vanuit dat account een (test)mail stuur naar mijn Wanadoo-account dan komt dit niet aan, verdwijnt en is pleite :cry: :evil:
  Stuur ik direct vanuit datzelfde Live Mail account een mail naar mijn HCCnet-account dan komt dit gewoon WEL aan. Beide accounts (Wanadoo en HCCnet) zijn aangemaakt in Outlook. Maar ook een check bij de webmail van het Wanadoo-account levert niets op: de mail komt ook daar NIET binnen en is in z'n totaal verdwenen. Een aantal weken geleden deed zich hetzelfde probleem voor en support van zowel Microsoft als Wanadoo (Orange) levert helemaal niets op; het bekende van het kastje naar de muur tactiek. Echter kwam na dagen ineens wel mail binnen; niet de eerder verzonden mail (zijn nog steeds weg), maar de op dat moment verzonden testmail. Alleen is het probleem weer terug en ik weet niet waar ik de oorzaak moet zoeken: houdt Orange mail tegen wat vanuit een Live Mail is verzonden of weigert Microsoft mail te verzenden naar Orange/Wanadoo??? Er is geen blacklist aanwezig en het aanmaken van een nieuw Live Mail account is geen oplossing; precies hetzelde als hierboven beschreven. Wie weet raad?????
 • Al in de spambox gekeken?
  Misschien wordt je testmail als spam gezien…
 • Nee, niet aanwezig; volledig leeg :(
 • Ruim een week na de aanvang van het probleem, een wel beantwoord mailtje naar Microsoft (antwoord zonder enige waarde) en een NIET beantwoord mailtje naar Orange/Wanadoo ( :evil: ) komt er weer
  (test)mail binnen via mijn Wanadoo-account. Alle testmail eerder deze week verzonden zijn nog steeds pleite, maar schijnbaar is er ergens een schakelaar omgezet om de Live-mail weer door te laten komen.
  Ik weet nog steeds niet waar de veroorzaker zit en ik ben heel benieuwd hoelang het nu blijft werken. Als algemene opmerking wil ik meegeven dat als je iemand een mail zend vanuit Live Mail naar een Orange/Wanadoo account je er niet zeker van moet zijn dat deze mail ooit aankomt :-?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.