Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Welke mailing(list) methode voor mijn toepassing?

Anoniem
Mauricio
3 antwoorden
 • Beste forumleden,

  Ik ben een aantal dagen per week werkzaam bij een fotoproductiebedrijf als webdesigner/webmaster en marketing werkzaamheden.

  op onze website geven wij bezoekers de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de kidsclub (hiermee verkrijgen wij diverse gegevens van de bezoeker, de bezoeker maakt op zijn beurt weer kans op kaarten voor pretparken.)

  alle gegevens zijn opgeslagen in een mysql database.

  ik heb een beveiligde admin pagina waarmee deze gegevens zichtbaar worden gemaakt. Op de uitleespagina zie je een grote rij van emailadressen welke allemaal puntkomma gescheiden zijn.
  al deze adressen kan ik dus in feite kopieren en plakken in een emailverwerkingsprogramma.

  optie A) is gewoon outlook. Maar zit er een limiet aan het aantal emailadressen dat ik wil gebruiken? Want outlook is nu eenmaal niet gemaakt voor bulkmail.

  optie B) een bulkmailprogramma. k heb diverse geprobeert (o.a maillist controller en groupmail etc. Deze programma's werken op basis van een subscribe en unsubscribe systeem. Dit is iets wat ik niet nodig heb aangezien ik een eigen aanmeldings systeem heb.  mijn vraag:

  kan ik nu gewoon outlook gebruiken voor mijn toepassing? Of zitten hier veel nadelen aan?

  wellicht bestaan er een soort professionele outlook achtige programmas.. het is geen bezwaar vnuit het bedrijf om deze dan aan te schaffen.

  Dank voor evt suggesties.

  Tony
 • Absoluut geen outlook gebruiken. Iedereen kan dan alle emailadressen van de mailinglist zien en dat wil je ivm. privacyredenen echt niet!
 • maar als ik ze in het bcc veld stop…. Dan zijn ze normaal toch verborgen voor de andere ontvangers?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord