Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

E-mails op laptop

Anoniem
KeesA
7 antwoorden
 • Als mailprogramma op onze laptop hebben wij windows mail 6.0 (de opvolger van outlook express) en ik heb daar onze account ingesteld. Ik heb gewoon het e-mail adres en wachtwoord van onze andere computer gebruikt. Afgelopen dinsdag heb ik een testmail naar onszelf gestuurd, maar die is nog steeds niet binnen.
  Ik heb de oude instellingen gebruikt en het goed nagekeken. Ik heb er geen fouten bij gemaakt.
  Ik vraag me af of je je oude instellingen kan gebruiken of dat je nieuwe instellingen nodig hebt. Als je nieuwe instellingen nodig hebt, waar haal je die dan vandaan? Moet je ook weer een nieuw e-mailadres aanmaken?
 • Oude instellingen zijn prima. Ik heb eventjes de Windows Mail gebruikt en zelfs via importeren mijn instellingen overgezet. Werkte direkt.

  Een testmailtje moet er in een minuut zijn. Zou daar verder niet op gaan zitten wachten. :wink:

  Ik vermoed dat er toch een instellingkje verkeerd zit. Account wissen en opnieuw instellen. Liefst nu eerst even door de accountgegevens te exporteren uit een ander mailprogramma en dit in Windows Mail te importeren.
  Lukt dat niet, dan nog maar een keertje handmatig.

  Belangrijk is dat je je account eerst verwijdert. Anders kunnen er resten van eventuele fouten in achterblijven.
 • Oké, dat wil ik wel proberen. Lukt het niet, dan hoor je het wel weer.
 • Dat heb ik geprobeerd, maar krijg de melding dat die geen andere e-mailaccounts kan vinden.
 • Wordt het toch een kwestie van handmatig de gegevens invoeren. En geen lettertje of @ of . verkeerd, want anders zit je in 2009 nog op je testmail te wachten.

  Wel vooraf alle voorgaande accounts verwijderen. Dan WM afsluiten, opnieuw starten en invullen maar……..
 • Oke, ik zal dat nu gaan proberen…
 • Ik heb precies gedaan wat je hebt gezegd en hij is nu binnen, alleen als ongewenste e-mail. Ik krijg de melding dat windows mail een bericht heeft gedownload dat een ongewenste e-mail of phishing e-mail lijkt. Ongewenste berichten worden voor uw veiligheid automatisch naar de map met ongewenste e-mail verplaatst.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.