Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Verzonden items zijn weg [outlook express]

Anoniem
sasas
3 antwoorden
 • Hallo,

  Ik zit plots met het vervelende probleem dat alle verzonden items van outlook weg zijn; Ik heb OEMailRecovery gedownload maar dit werkt ook niet, het loopt vast bij het recoveren van 29%…

  Ergens heb ik gelezen dat dat komt omdat de .bak files niet geopend kunnen worden, die zich bevinden in C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Identities\{EC30A909-B05D-45E1-AACC-0963FA8CE201}\Microsoft\Outlook Express

  Wat denken jullie?
 • waar die bak-bestanden weg komen begrijp ik niet echt: ik heb ze in elk geval niet op mijn pc´s met beide outlook express.
  ben je wellicht met een of andere tool in de weer geweest?
  staan die bestanden in dezelfde map als de dbx-bestanden?
  wat ik zou proberen: hernoem zo´n bak bestand eens botweg naar .dbx, en kijk eens of je het dan kan inlezen/importeren.
 • Sinds een update van Outlook Express een poosje geleden worden periodiek met het comprimeren na elke 100e sessie bak-bestanden gemaakt, en (heel merkwaardig) in de prullenbak geplaatst. Daar komen ze in dit geval vermoedelijk vandaan.
  De procedure is dan om ze op hun oorspronkelijke plaats te zetten, dus waar nu de dbx-bestanden staan. Vervolgens parkeer je de huidige dbx-bestanden tijdelijk even elders, en hernoem je die bak-bestanden naar dbx. Gaat dit volledig naar wens, dan kun je de tijdelijk geparkeerde files wissen.

  Edit: Je schrijft dat het probleem zich voordoet met de map verzonden items, ik zou je dan ook aanraden om de geadviseerde procedure te beperken tot Verzonden items.bak, en de andere even met rust te laten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.