Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Outlook 2007 en 2003 samen ?

Anoniem
KeesA
7 antwoorden
 • Vraagje voor een collega. Werkt momenteel met Outlook 2007. Om professionele redenen zou hij ook voor bepaalde toepassingen met Outlook 2003 moeten kunnen werken. Kunnen deze beide probleemloos naast elkaar functioneren. Werk zelf niet met Outlook, kan er (bijna) niets over vinden via Google, maar heb daar mijn sterke twijfels over. Zijn er soms kenners die daar al ervaringen mee hebben. En als de ervaringen positief mochten zijn, hoe doe je het dan praktisch met het installeren van die 2003 nà de 2007.
 • Nee, helaas. Outlook 2003 en 2007 kunnen niet naast elkaar functioneren, maar waarom moet je collega ook nog 2003 gebruiken, terwijl alles wat in 2003 zit, ook in 2007 aanwezig is?
 • Voor privégebruik heeft hij Outlook 2007 reeds geïnstalleerd, maar een zeer specifieke professionele toepassing draait enkel maar op Outlook 2003 en niet op 2007, vandaar de vraag. Persoonlijk had ik eventueel gedacht aan een mogelijkheid om beide Outlooks op een afzonderlijke partitie te zetten of niet in de standaardmappen, maar in een eigen gecreëerde map … maar ik had daar ook mijn twijfels over. Zit daar misschien toch iets in ?
 • Klik.
 • Kees, dit soort simpele "klik maar hier" meldingen voegt weinig toe aan het forum. Anderen kunnen ook zoeken zoals ook jij hebt gedaan, maar men stelt een vraag en wil graag een antwoord in woorden. Dat is ook de essentie van een forum, daar een vraag stellen en daar een antwoord krijgen. Anders kunnen we ook volstaan met alle vragen te beantwoorden met "google maar"….

  groetjes Edmond
 • Office 2003 en 2007 kun je prima naast elkaar zetten onder 1 Windows MUV Outlook. Bij Outlook is dit niet mogelijk. Daar moet je dus bij kiezen.

  Virtualisatie is een oplossing of gewoon 2003 blijven gebruiken zolang die zakelijke applicatie niet 2007 compatibel is. (En natuurlijk dagelijks de maker daarvan spammen ;)

  groetjes Edmond
 • Thanks iedereen, lijkt me nu wel duidelijk … en oh ja, de "KLIK" van Kees had ik ook reeds opgegoogeld voor ik de vraag stelde :D Maar toch bedankt :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.