Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Van XS4ALL naar UPC

Het HCC account is inderdaad niet gekoppeld aan xs4all (als je de ene opzegt, blijft de ander actief), maar ik denk ik vermeld het toch maar even voor het geval TS ook zijn HCC account op wil zeggen. Overigens, via hccnet was/is het mogelijk om de mail op het hccnet-adres automatisch te forwarden naar het xs4all account. Als je hier gebruik van maakt, vergeet dan niet om dat weer uit te zetten zodra je het xs4all abonnement opgezegd hebt.

Anoniem
human printer
5 antwoorden
 • Hallo allen

  Weet een van jullie dit
  Als ik overstap van XS4ALL naar UPC
  Kan ik dan mijn E-MAIL adressen blijven gebruiken
  van HCCNET

  Groeten René
 • Zeker weten van niet.
  Je krijgt een nieuw email adres b.v. rené22@chello.nl
  Succes op de kabel.
 • Volgens mij kun je je HCC net emailadres wel gebruiken.

  Je **@xs4all.nl emailadres komt wel te vervallen. Maar als HCC-mail los staat van je XS4ALL dan kun je die zeker blijven gebruiken.

  Kijk voor de zekerheid eens bij je POP3 en SMTP instellingen. Als deze niet XS4ALL gerelateerd zijn, dan kun je het gewoon blijven gebruiken.
 • Dat zal wel afhankelijk zijn van het feit of je nog steeds lid bent van HCC denk ik. Als je je HCC abonnement opzegt, zullen de hcc-adressen waarschijnlijk ook ophouden te bestaan.
 • Inderdaad, zolang je lid blijft van de HCC kun je de email gebruiken, maar die is (naar mijn weten) niet gekoppeld aan je XS4ALL account.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.