Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Outlook samen met Outloox Express

Anoniem
ruam
4 antwoorden
 • ik heb op mijn pc al jaren Outlook zonder problemen met drie verschillende accounts daarop. Door omstandigheden gebruikt mijn vrouw mijn pc nu ook, maar zij gebruikt Outlook Xpress. Ik heb alle bestanden overgezet van haar oude pc etc. Alles was meegekomen, werkte ook, maar nu merk ik dat de uitgaande of beantwoordde berichten niet meer in de map verzondenberichten verschijnen, wel verdwijnen als verzonden, maar ook niet aankomen. Mail ontvangen gaat prima. Het gaat om ons HCC account. Het lijkt er ook op dat onze adresboeken gemerged zijn en alles nu in Outlook zit.
  Wie kan mij helpen?
  Ruud :roll:
 • Outlook maakt gebruik van bestanden die eindigen op .pst, Outlook Express gebruikt bestanden die eindigen op .dbx
  Voor zover ik weet kunnen ze wel van mekaar importeren, maar niet gebruiken om weg te schrijven. Maar als dit wel gebeurt of mogelijk is, dan zou je in je Outlook toch die mails moeten zien staan? Dan weet je dus ook of je theorie klopt.
 • Het probleem is nog niet opgelost. Ik heb alle account instellingen gecontroleerd en ik heb alle .dbx bestanden terug gezet zonder resultaat.
  Ik dacht een fout in accountinstellingen gevonden te hebben, doordat ik bij verbinding iets had ingevuld. Echter zonder dat, nog steeds geen uitgaande mail die aankomt. Wie weet de oplossing?
 • Wat Yolk2003 aanroert heeft er niets mee te maken, en ook de account-instellingen niet.
  Kijk naar Outlook Express menu Extra/Opties/Verzenden.
  Bij het bovenste aan te vinken vierkantje staat "Kopie van verzonden berichten opslaan in map Verzonden items". Het mag duidelijk zijn dat bij het ontbreken van dit vinkje genoemd verschijnsel optreedt.
  Dus staat daar dat vinkje wel?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.