Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

distributielijst verplaatsen naar ander computer met outlook

Anoniem
Jan2000
4 antwoorden
 • Beste mensen,

  De secretaresse op het werk heeft een distributielijst gemaakt met als naam 'medewerkers'. In de distributielijst staan een honderd emaildressen en de bijbehorende naam. Zij houdt deze distributielijst upto date. Nu wil ik op mijn computer in outlook deze distributielijst importeren. Kan dat en hoe doe ik dat? De computers zitten in een windows netwerk systeem.

  Bedankt voor jullie reacties.
 • Er zijn twee manieren.

  De eerste is makkelijk. Laat haar een mail opstellen gericht aan iedereen. Deze mail niet versturen maar opslaan als MSG bestand. Als je dit bestand kopiëert heb je alle e-mail adressen.

  Andere manier is via de export wizard van Outlook. Dit bestand kun je weer inlezen in outlook via de … import wizard.
  Zit onder "bestand - importeren exporteren"
 • Bedankt voor je snelle reactie. Wat is een 'MSG' bestand? En hoe sla ik de email op als MSG bestand? En dan kopieer ik dit betand en hoe krijg ik het dan in outlook? Ben er niet zo goed in thuis. En hoe krijg ik het dan op mijn computer in een distributielijst? Zou je het iets meer willen toelichten?

  en nog een vraag: als je het via export/import doet, blijft het bestand/de gegevens ( dus de distributielijst) dan wel op de originele computer staan.. Dit laatste moet wel. Wil dus eigenlijk dat zowel bij de secretaresse als bij mij dezelfde distributielijst komt te staan. Ik wil die van haar steeds kopieren. In de [i:0c87d0687a]titel[/i:0c87d0687a] staat verplaatsen maar dat moet kopieren zijn. Sorry
  Groet,
  Jan
 • Je kunt het beste het via de export functie doen. Tuurlijk blijft het bestand op de pc van de secretesse staan, dat is juist de bedoeling van het exporteren.
  Het lukt iedereen om een pst bestand te maken - ga oefenen, je kunt niets beschadigen aan outlook op deze manier.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.