Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Instelling outlook 2007 mailaccount

Anoniem
uggly_duck
2 antwoorden
 • Hoi,
  omdat ik een aantal mail-aliassen heb, kon ik voorheen, bij het gebruik van outlook express aanvinken dat het betreffende account moest worden opgenomen bij berichtverzending en sunchronistaie. (bij het niet plaatsen van het vinkje werd dit dus overgeslagen)
  nu ben ik overgestapt naar outlook 2007 en kan ik deze instelling nergens vinden zodat ook bij mijn aliasssen steeds om een wachtwoord gevraagd wordt, maar dat wil ik niet. Is dat ergens uit te zetten en zo ja, waar ?

  groetjes
  Dukkie
 • Als het echt aliassen betreft hoef je deze niet appart op te halen, want het is een en dezelfde mailbox. Je hoeft de mail dan alleen op te halen met je hoofd email-adres en niet met een sub alias.

  Mocht je verschillende mailboxen hebben dan dien eenmaal je wachtwoord op te geven en dan kan je aanvinken dat hij dit moet onthouden voor elke mailbox.

  Verder zou je nog kunnen controleren dat outlook niet altijd vraag om een wachtwoord, dit staat bij Tools > Account Settings > Selecter het account > Change Setting > More Settings > Tabblad security > User Indentification > Always promp for logon credentials. (deze uitvinken).

  Synchronisatie instellingen kan je instellen onder Tools > Send/Receive. Je kan hier van alle mailboxen van de mail ophalen of van een enkele mailbox. Je kan ook verschillende synchronisatie groepen aanmaken, etc.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.