Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Incredimail

Anoniem
vbouw1041
6 antwoorden
 • LS:
  Incredimail wordt vrij veel gebruikt heb ik gemerkt.
  Maar waar zet die de ontvangen post neer en zou je die dan ook kunnen bewaren zodat je na een nieuwe install de mail terug kan zetten zoals je dat kan configureren in outlook express of microsoft outlook express.
  bvd
 • er zal in dat progje toch wel een help-optie zitten, dat moet er nog wel bijkunnen bij al die emoticons/smileys… :wink:
  maar met google kom je ook een eind: er is zelfs een hele startpagina voor incredimail (ongelooflijk, maar waar):
  http://incredimail.eigenstart.nl/
 • Er zit een speciale backup functie in Incredimail zodat je een backup kan maken van je huidige mailtjes, deze kan je later in een nieuwe installatie weer terugzetten.

  De locatie waar hij je maitjes bewaard is ergens in je [b:82fcd95e68]Documents en Settings[/b:82fcd95e68], [b:82fcd95e68]Gebruikersnaam[/b:82fcd95e68], [b:82fcd95e68]Local Settings[/b:82fcd95e68] en vervolgens [b:82fcd95e68]Application Data[/b:82fcd95e68]. Outlook Express bewaard daar ook ergens zijn gegevens.
 • Ik ben een veelgebruiker van incredimail. En vind het ook 100 keer beter dan outlook express. Je kan zien waar hij de mail opslaat als je naar opties gaat, en dan data folder settings. Daar kun je hem ook veranderen. Ik heb bv een aparte schijf voor e-mail. Hij maakt zelf een map aan die [b:9d4a9e32ff]IM[/b:9d4a9e32ff] heet. verder zijn de backup opties van incredimail ronduit geweldig! met 1 druk op de knop heb je van alles een backup. Met [b:9d4a9e32ff]data & settings transver[/b:9d4a9e32ff]. Ik heb mijn mail op een andere schijf, omdat ik dan via al mijn pc's 1 mail programma gebruik. en kan dus vanuit andere pc's precies dezelfde mail inzien. Tevens houd ik altijd een backup achter de hand, door wekelijks een kopie te maken van de gehele map [b:9d4a9e32ff]IM[/b:9d4a9e32ff] Dat kun je doen door gewoon simpelweg de map te kopieren. Maar de backup optie die er in zit is beter. Die slaat ook gelijk alle instellingen en gegevens op.
 • Mijn vriendin gebruikt het (gratis versie). Die vind het een mooi programma met al die tierelantijntjes. Er zitten zeker handige dingen in maar wat ik vervelend vind is dat hij altijd bij een mailtje een rits met emoticons meestuurd.
 • [quote:55eedb9aef="tomvdlee"]Mijn vriendin gebruikt het (gratis versie). Die vind het een mooi programma met al die tierelantijntjes. Er zitten zeker handige dingen in maar wat ik vervelend vind is dat hij altijd bij een mailtje een rits met emoticons meestuurd.[/quote:55eedb9aef]

  Dat kun je allemaal uitschakelen. ik heb niets van die onzin aan staan.
  Maar in de gratis versie zal dat niet kunnen denk ik. Maar voor die 45 euro voor een lifetime key? is het zeker de moeite waard!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.