Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Mail Outlook Express op 2 pc's lezen

Anoniem
stee0036
3 antwoorden
 • Hoi,

  Heb een pc waar Outlook Express op staat. Sinds kort heb ik een laptop en ik zou het handig vinden om de mail die op de pc binnenkomt (en indien mogelijk reeds staat) ook te kunnen lezen op de laptop.

  Heb ergens gelezen dat dit mogelijk is door een vinkje te plaatsen bij "een kopie van berichten achterlaten op de server". Klopt dit? Zo ja, hoe gaat dit dan precies in zijn werking? Het is namelijk niet de bedoeling dat wanneer ik de laptop eerder opstart dan de pc, de mail als eerste op de laptop binnenkomt.

  Thanks.
 • Je hebt het goed gelezen. Je moet op beide computers het vinkje aanzetten "kopie van berichten achterlaten" . Vergeet niet " verwijderen als ik de mail verwijder" wel aan te klikken.
  Je kunt dan op beide computers je INkomende mail lezen. Let wel, je mail komt dan altijd dubbel binnen omdat computer a niet weet dat computer b de mail al binnen heeft gehaald.
  Even je vrienden leren dat ze niet te grote mails moeten sturen want je mailbox wordt nu niet elke keer geleegd dus hij kan vollopen.
  Dan moet je eenkeer het vinkje uitzetten , de mail binnenhalen en dan het vinkje weer aan.
 • Bedankt voor je reactie Stee0036.

  Kan ik dan eventueel ook een vinkje plaatsen bij "van server verwijderen na … dagen" om het vollopen van mijn mailbox te voorkomen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.