Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

waarom wordt afbeelding niet getoond in email?

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Ik heb een zgn. handtekening (.vcf) die ik op mijn werk bij iedere email meestuur.
  Ik heb proberen een afbeelding daarbij te voegen maar deze wordt niet getoond in de emails waarin die handtekening wordt opgenomen, alleen zo'n kadertje met dat kruisje.
  Bij het bewerken van de handtekening ziet men die afbeelding wel in het voorbeeldvenster, hoe kan het komen dat deze uiteindelijk toch niet in het bericht zelf wordt weergegeven?
  Het is een .jpg-bestand.
 • Er zit een beveiligingsprobleem met afbeeldingen in e-mail. Via embedded afbeeldingen kan iemand zien of je de mail hebt ontvangen, daarom is bij veel e-mail programma's dit geblokkeerd.

  De beste handtekening is een korte regel tekst - in veel gevallen ook overbodig. Besef ook als je een fraaie mail maakt dat veel ontvangers alleen de tekst zien.
 • Spijtig!
  Het is eigenlijk geen gecompliceerde handtekening, gewoon m'n contactgegevens zodanig dat ik ze niet iedere keer moet typen, en daar wou ik dan gewoon nog een simpel logootje bij van het merk waarvoor ik werk.
 • Ik weet niet maar probeer het volgende eens:
  Start kladblok op en tik de volgende coderegel in: <imgborder="0" src="c:\plaatjes\handtekening.jpg" width="100" height="65">.
  Uiteraard gebruik je hier het juiste (en volledige!) pad naar het bewuste plaatje en geef je ook de correcte afmetingen in. Sla dit bestand op met de extensie .htm of .html (let erop dat kladblok er stiekem geen .txt achter zet) Start nu O.E. of Windows Mail op en ga naar Extra, Opties. Open het tabblad Handtekeningen en druk op de knop Nieuw. Stip vervolgens de optie Bestand aan bij Handtekening bewerken en haal je zonet gecreëerde htm(l) bestand op.Kies bij Bestanstypen wel eerst HTML-bestanden. Bevestig met OK. Zodra je nu een nieuw berichtje intikt in Rich text (HTML), kan je via Invoegen, Handtekening je hoogst eigen exemplaar toevoegen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.