Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Domein registratie goede bedrijven

Anoniem
sdk
6 antwoorden
 • Ik ben nu al een week bezig met het registeren van een domein en het is nu al de 2e keer dat het fout gaat. De 1e keer bleek het domein toch al bezet (en was daar geen melding van gemaakt), de 2e keer is de hele aanvraag ineens verdwenen. Ben nu een week verder en heb binnekort weer minder vrije tijd dus dat schiet niet op. Ik heb geen hosting nodig, alleen verwijzing naar een nameserver en ip (op dit moment met name de nameserver).

  Is er iemand met positieve ervaring met het registreren van een domein? Wel betaalbaar natuurlijk. (Probeer het nu via strato, 9 euro ong).
 • Godaddy al geprobeerd? http://www.godaddy.com/
 • Bedankt, ziet er goed uit die aanbieding. Maar ook echt ervaring daarmee? Kan toch bijna niet, 78 eurocent:S.

  vragen ze dan niet ineens 20 euro voor DNS ofzo? Zit even te zoeken nu maar zie nog niet staan wat er precies bij zit voor die centen:P.
 • Volgens mij kan dat alleen als je iets anders bij hun aanschaft. Ik denk dat jij de $9.99 optie moet hebben. Ik heb weballey.net daar een tijd geleden geregistreerd (transfer), en daar zaten verder geen haken of ogen aan.

  http://www.weballey.net/whois/?domain=weballey.net
 • Ik heb ze even een mail gestuurd.

  Moet ook nog even afwachten of strato het deze keer WEL regelt want ze gingen een 3e poging doen oid. Verwacht er zelf niet veel meer van… medewerker had het zelf eergisteren ingevoerd terwijl ik belde en nu was het weer dat de aanvraag nooit is gedaan:S.
 • moisschien mosterd na de maaltijd, maar ik heb verschillende dingen lopen bij hostingdiscounter.nl.
  tot meer dan volle tevredenheid!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.