Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Hostnet: trap er niet in!!!!!! --- Opgelost graag verwijdere

Anoniem
bartje545
5 antwoorden
 • Hallo,
  ik heb een domein bestel bij hostnet voor 2.50 euro per jaar. Spot goedkoop. Ik vertrouwde het niet maar kon nergens ergens iets vinden.
  Dus ik bestelde. Het duurde ongeveer 3 uur en ik kreeg een mailtje met inlog gegevens. Ik logde in en ik wou mijn Dns-servers veranden. Er stond: dit is nog niet berschikbaar. Ik kijk bij de helpdesk die alleen voor leden kon worden gelezen en daar stond dat dns servers instellen 9 euro per jaar kost!!! Dat is toch niet normaal of wel?????

  Dus bestel nooit een domein bij hostnet ook als hij maar 2.50 is ( doolinken koste trouwens maarliefst 14 euro!

  Maar reageren op mijn mail gebeurd er niet.

  Vind u dit ook niet normaal? Reageer dan of is het u ook gebeurd?

  [b:1c419e1f7f]Inmiddels opgelost en graag verwijderen![/b:1c419e1f7f]

  Bart
 • Beste Bart,


  Ik heb zojuist uw bericht gelezen op dit forum. Als medewerker van Customer Care Team van Hostnet zijn de ervaringen van onze klanten met de dienstverlening van Hostnet van groot belang.


  Als onafhankelijke afdeling binnen Hostnet heeft het Customer Care Team een bemiddelende functie. Graag komen wij met u in contact om mogelijk tot een oplossing te komen.
  Zou u zo vriendelijk willen zijn uw domeinnaam of klantnummer per e-mail te sturen naar CustomerCare[at]hostnet.nl?  Wij zullen binnen 2 werkdagen reageren.
 • Misschien is het voor Hostnet beter om niet alleen met deze klant in contact te komen, maar om gewoon de kosten volledig te vermelden op de homepage en niet achteraf :)
 • Ja, maar dan krijgen ze veel minder klanten
 • D'accord…

  Maar uiteindelijk is niets zo slecht als een negatieve mond-tot-mond reclame. Als ze klanten willen zullen ze concurrerend moeten zijn op alle fronten (prijs, ondersteuning etc etc), dan komt de rest volgens mij vanzelf.

  Addertjes onder het gras zijn op de lange termijn de doodsteek van dit soort methodes.

  Anyway, ik hoop dat ze het voor je oplossen en anders raad ik je aan op zoek te gaan naar een andere (eerlijke) hoster, via een search functie zijn er genoeg te vinden :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.