Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Hoe krijg ik mijn kersverse site bovenaan in Google?

Anoniem
bsa100
11 antwoorden
 • Ik ben er maar wat trots op. Zelf gedaan met ''Livepages" van Strato. Maar hoe krijg ik mijn site nu zo ver mogelijk bovenaan als iemand via Google zoekt?

  Groet

 • Bij Google is de truuk: linken en gelinkt worden. Plaats zo veel mogelijk links van andere gerelateerde sites en zorg dat deze ook een link bevatten naar jouw site. Verder kun je natuurlijk AdWords inschakelen. Hiermee maak je een advertentie-campagne, waardoor jouw site onder het kopje gesponsorde links komt te staan als er op bepaalde woorden wordt gezocht.
 • Googel "let" behalve op de populariteit (de links naar de pagina toe, zie reactie Leo S) ook heel erg op de semantiek van je code. De URL, de titel van de pagina, Teksten tussen <h1></h1> worden dus als relevant gezien en op die manier wordt een prioriteit van je website vastgesteld. Het is dus belangrijk dat je code in orde is.
  hier en hier staat wat meer informatie:
 • 1/Ik heb gezocht in mijn html code, maar ik zie nergens iets staan wat lijkt op <h1> </h1> …..
  Dus kan ik er ook niets tussen zetten….
  Of het zou zo moeten zijn dat ikzelf ergens die tekens moet zetten en dan ook zelf die trefwoorden daar tussen moet zetten.

  2/Ik heb die Web Optimizer geprobeerd, maar ik blijf steken, daar waar gevraagd wordt om mijn domein te vergelijken met een "variant".
  Waar moet ik die variant vandaan halen? Ik heb nl maar 1 website.
  Hier ontgaat mij iets.

  3/Ik ben ook bezig met Adwords. Een vraagje: is het zaak van ieder trefwoord er maar 1 in te geven of meerdere dezelfde?

  PS Ik snap alles maar half, maar soms zie ik hier en daar wat lichtpuntjes….
 • [quote:aee788ee35="Sandy"]Ik ben er maar wat trots op. Zelf gedaan met ''Livepages" van Strato. Maar hoe krijg ik mijn site nu zo ver mogelijk bovenaan als iemand via Google zoekt?

  Groet

 • Hallo Pinkbigfoot…,

  Contacteren via PM. Wat is dat?
  En ik zie overal van die links staan. Mag dat wel dan? En hoe creeer ik die links dan? Als ik mijn net als toen en dan met de gebruikelijke extensie onder zo'n link wil plaatsen hoe gaat dat dan in zijn werk?
  Ik kan alle tips gebruiken…
 • [quote:654b6c780e="Sandy"]Hallo Pinkbigfoot…,

  Contacteren via PM. Wat is dat?
  En ik zie overal van die links staan. Mag dat wel dan? En hoe creeer ik die links dan? Als ik mijn net als toen en dan met de gebruikelijke extensie onder zo'n link wil plaatsen hoe gaat dat dan in zijn werk?
  Ik kan alle tips gebruiken…[/quote:654b6c780e]

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/privmsg.php?mode=post&u=847 dit is een PM, of private message, of privé bericht sturen.

  Om eerlijk te zijn snap ik uw vraag niet bepaald hoor…
 • De eerste stap is goed onderzoek doen naar de 'zoektermen' waarop je gevonden wilt worden. Het zorgvuldig gebruik van deze termen op je website zorgt er meestal voor dat je pagina geindexeerd wordt voor de betreffende zoekterm.

  Een veel gevonden tip op het internet is ook om te beginnen met makkelijke zoektermen waar niet al te veel op gezocht wordt.
  En dan langzaam de moeilijkere zoektermen verwerken.
 • Google optimalisatie
 • Je zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om te gaan adverteren met Google Adwords. Op www.google.nl kun je alles lezen over adverteren met Google Adwords.

 • Het is denk ik verstandiger om eerst eens HTML te leren (zodat je niet hoeft te vragen wat <H1></H1> betekent) en je dan druk te gaan maken hoe je bij google bovenaan komt te staan ;-)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.