Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Servage.net En juridisch!

Anoniem
Skynet
3 antwoorden
 • Ik had vele slechte en foute dingen over de bulk hoster www.servage.net gelezen.

  Ik heb er 2 maand leuk 6 sites op kunnen draaien.
  Maar na twee maand hosten krijg ik ineens een e-mail dat ik copyrighted materiaal op de server geplaatst zou hebben, wat overigens absoluut niet het geval is.

  En Servage veegt de gehele FTP leeg en alle databases weg.

  Dus ik zit op een zaterdag met een forum wat naar de **%$#%^ is en wat andere sites die niet meer werken. Gelukkig hadden wij up-to-date back-ups om het binnen de 4 uur na een DNS verandering weer online te krijgen op een andere tijdelijke host.

  Op al mijn vragen richting Servage.net krijg ik nul komma nul niks geen antwoord. Ik heb ze nu de afgelopen week al zeker 6 keer verzocht om mij duidelijk te maken in hoeverre en waarmee ik hun ToS of UAP overtreden heb. Tot op heden geen antwoord.

  Dus met andere woorden zij hebben mijn sites offline gegooid zonder een reden te kunnen melden. En met mijn sites heb ik dus data-verlies wat ik zonder hun niet terug kan halen.

  Heeft iemand een tip over hoe nu verder?
 • Als je de ervaringen op deze site leest dan zou ik er niet aan beginnen. Ik heb mijn sites bij YourHosting staan en ben er zeer tevreden over.

  Je zou een aangetekende brief kunnen sturen waarin je om uitleg vraagt. Mocht je hier ook geen reactie op krijgen dan zou je eens bij een juridisch loket kunnen informeren. Ze kunnen niet zomaar je FTP leeg halen, omdat je volgens hun copyrighted material op je site hebt staan. Ze moeten je tenminste uitleggen wat volgens hun copyrighted material is, zodat jij actie kunt ondernemen door het weg te halen of hun kunt uitleggen dat het niet zo is. • Een brief kun je er nog aan wagen. Maar ik zou geen geld of tijd in een proces steken; het sop is de kool meestal niet waard.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.