Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

outlook express is weg

Anoniem
trippys
3 antwoorden
 • Sinds ik IE8 via update heb geinstalleerd kan ik met fotogallerie niet meerdere foto's via email verzenden. De foto's gaan via outlook 2003 maar volgens een scherm zijn er geen profielen gemaakt. In het verleden ging dat met outlook express perfect maar nu kan ik outlook express ook niet meer op mijn computer terugvinden. Wat kan ik doen om het weer normaal te krijgen. Ik heb Windows Vista.
 • IE 8 de-instaleren ( staat onder updates).Als t dan nog niet werkrkt een herstelpunt instaleren
 • Welk programma gebruik je voor je E-mail?

  De informatie is wat verwarrend: je hebt windows Vista. Dan heb je normaal gesproken geen Outlook Express, maar Windows Mail. "In het verleden" is dus kennelijk onder windows XP, maar daarin was er nog geen sprake van Windows Fotogalerie.

  Kennelijk is Outlook 2003 nu ingesteld als je standaard E-mailcliënt, maar heb je het nog nooit gebruikt. Als je het de eerste keer opstart wordt er namelijk een profiel aangemaakt. Ik zou dus zeggen: start outlook 2003 op, geef de gegevens van je E-mail op en probeer het nog eens.
  Als alternatief kun je natuurlijk ook Windows Mail gebruiken en dat als standaard E-mailprogramma instellen. Dat zou ook moeten werken.

  Als je alleen webmail gebruikt zul je een verwijzing voor de standaard "mailto:" naar die webmail moeten maken. Hoe dat moet hangt af van de webmail die je gebruikt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.