Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Windows Live Mail en auto login Hotmail

Anoniem
None
6 antwoorden
  • In Windows Live Mail (XP Prof servicepack 3) heb ik twee e-mailadressen ingevoerd. Een @home adres en een hotmailadres.
    Ik wil bij het openen van Windows Live Mail beide adressen met een wachtwoord beveiligd openen. Bij het @home adres gaat dit goed. Het hotmailadres opent zonder om een wachtwoord te vragen. Natturlijk heb ik wachtwoord onthouden in beide gevallen uitgevinkt. Hoe kan ik dit oplossen?
  • Ga naar opties en schakel (automatisch ..) uit.
  • Stond al uit, helpt dus niet
  • Ok, ga na of je de email adres & wachtwoord met MSN (en/of in de internet browser) opslaat. Als het zo is, dan verwijder je de cookies en/of verander je de instellingen van msn.
  • Het zat inderdaad nog in de Live Messenger. Nu moet ik echter drie keer inloggen. Eén keer voor Windows Live Mail, dan voor @Home mail en dan voor de Hotmail mail. Gek genoeg op mijn andere pc hoef ik niet in te loggen voor Windows Mail. Alleen voor de twee e-mailadressen.
  • Toch nog een keer terugkomen op mijn probleem. Ik zou graag zonder inloggen in Windows Live Mail komen om dan via een wachtwoord mijn beide e-mailadressen te openen. @home adres gaat goed, Hotmailadres loopt door zonder om wachtwoord te vragen terwijl ik heb aangegeven "wachtwoord niet onthouden"

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord