Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

pagina's laden zeeer traag

Anoniem
S.Roodhorst
6 antwoorden
 • Hallo,

  Een vriendin van mij heeft een laptop met Windows XP en een adsl-abonnement van KPN. Het Basis-abonnement als ik mij niet vergis. Maar nu worden een aantal pagina's soms zeeeer traag of niet geladen. Dit is al een aantal weken zo, eerder was dit niet het geval. Ze heeft een modem met router van KPN gekregen. Het systeem zelf is snel genoeg (spy- en adaware-vrij). Ook geeft AVG aan dat er geen virussen zijn.. Wat kan er aan de hand zijn en wat is er aan te doen?
 • draadloos: probeer het eens op een ander kanaal (zie de handleiding van de router hoe je dat instelt)
  bedraad: laat windows de netwerkkaart eens opnieuw installeren:
  - ga start-configuratiescherm-systeem-hardware-apparaatbeheer
  - selecteer onder het kopje netwerkadapters de betreffende netkaart
  - klik er rechts op en kies installatie ongedaan maken
  - sluit schermpje netjes af en herstart de pc.
  direct na de herstart zal windows de kaart opnieuw (maagdelijk) installeren.
 • Het is draadloos. Modem en router zijn 2 aparte kastjes trouwens. Zal het eens proberen..bedankt tot zover!
 • Het veranderen van kanaal was niet moeilijk in de Sitecom WL-607, 54G router. Maar het maakt niets uit. Wel staan er nog dingen als Band, Modus, etc. Zou een verandering hier effect kunnen hebben?
 • Ik las elders dat het updaten van de firmware wel eens de oplossing voor dit probleem kan zijn. Aangezien dit nu 1.0 is en ik 1.8 heb gedownload ben ik benieuwd…(ga het vanavond proberen).
 • De firmware is gedownload. Nu las ik elders alleen dat het aan te raden is dit niet draadloos maar bedraad te installeren. Hierbij ondervind ik problemen. De laptop ziet de bedrade internetaansluiting niet. Ook niet nadat het draadloze netwerk tijdelijk is uitgeschakeld. Zelfs niet als de modem direct op de laptop is aangesloten, zonder router dus. Daarom vermoed ik dat het probleem in de laptop zit. Wat zou ik kunnen checken of doen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord