Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Live Messenger en aMSN

Anoniem
TacoBorg
4 antwoorden
 • Zoals al eerder gesteld probeerde ik enkele maanden tevergeefs op mijn desktop Live Messenger vs 9 te installeren, nadat voorheen de eerdere versies probleemloos draaiden. Ten einde raad heb ik in november 2009 het aangeraden programma aMSN geinstalleerd, dat prima draait.

  Op mijn laptop draait Live Messenger 9 wél zonder problemen.

  Nu kwam ik vandaag het volgende tegen: ik heb vorige week in aMSN zowel mijn 'begroeting' als mijn 'afbeelding' gewijzigd. Vandaag logde ik via de laptop in en tot mijn stomme verbazing bleken in MSN 9 zowel de afbeelding als de begroeting gewijzigd zoals ik die aMSN had opgegeven.

  Ik snap hier geen sikkepit van, jullie wel?

  Vriendelijke groet van
  Taco
 • aMSN neemt de functionaliteit van live messenger over. Je instellingen zijn gekoppeld aan je account op live.com. Wijzigen in aMSN zul je dus terugzien in live messenger en andersom.
 • [quote:70dc03f3f3="gerben"]aMSN neemt de functionaliteit van live messenger over. Je instellingen zijn gekoppeld aan je account op live.com. Wijzigen in aMSN zul je dus terugzien in live messenger en andersom.[/quote:70dc03f3f3]

  Bedankt voor je uitleg, helemaal snappen doe ik dit nog niet. Maar dat komt nog wel, denk ik. Groet van Taco.
 • Als je iets instelt in ams of live messenger, wijzig je daarmee ook de instellingen op de server bij live.com. Als je daarna inlogt met een andere client, zul je de op de server gewijzigde instellingen dus ook terugzien.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.