Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

Outlook 2007 probleem

Anoniem
coolzzz
4 antwoorden
 • Hallo!

  Ik heb zojuist outlook 2007 geinstalleerd en vervolgens een account toegevoegd. Nu krijg ik het maar niet voor elkaar om berichten te verzenden, de volgende melding komt dan:

  **Verzenden… rapporteert fout (0x80042109): Er kan geen verbinding worden gemaakt met de server voor uitgaande e-mail (SMTP). Als u dit bericht blijft ontvangen, neemt u contact op met de serverbeheerder of internetprovider (ISP). **

  Iemand enig idee wat te doen? Inkomende mail werkt prima, uitgaande mail dus foutmelding.

  Probleem 2:
  Als ik inlog via internet op de server van de mail, dan is alles verdwenen. Ik denk dat ik op de een of andere manier alles geimporteerd heb in Outlook en dat daarbij alles op de server is verwijderd :S .

  Weet iemand hoe ik dit kan verhelpen en ik alle emails weer op de server kan krijgen?

  Bedankt!!
 • [quote:91e01580c0="Sonny01"] Outlook 2007 (..) Verzenden… rapporteert fout (0x80042109) [/quote:91e01580c0] Check om mee te beginnen de site van Microsoft artikel 813514 Foutberichten oplossen die worden weergegeven wanneer u e-mailberichten probeert te verzenden en ontvangen in Outlook en in Outlook Express.
  [quote:91e01580c0="Sonny01"] Weet iemand hoe ik dit kan verhelpen en ik alle emails weer op de server kan krijgen? [/quote:91e01580c0] Dat is toch een standaard instelling in email cliënts, om de ontvangen e-mails op de e-mailserver te verwijderen. Check daarover de site van Microsoft POP3-berichten op meerdere computers lezen.
 • Bedankt voor je reactie. Ik krijg het alleen maar niet voor elkaar waardoor opeens geen berichten meer verzonden kunnen worden..Eerder lukte het wel gewoon :S Misschien een idee waar ik iets moet veranderen?

  Over alle mails die nu in mn outlook zitten; Is het mogelijk om deze weer terug te plaatsen op de server?
 • opnieuw naar jezelf doorsturen, nadat je de instelling hebt veranderd zodat mails die je geopend hebt niet meer van de server verdwijnen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.